Casa Catrinei - loc de răgaz și relaxare

de Sebastian Olaru
Adauga la favorite
Vezi
4629
vizualizari
3,580 lei
din 30,000 lei
sat Văleni, jud. Sălaj
Rezervă-ți un loc pentru tihnă și relaxare. Sprijină proiectul Casa Catrinei.
Initiator proiect
Profil verificat
1 proiect
Companie pro-profit
Pro-profit profil verificat

Cum s-a născut ideea?

Într-o lume în care agitaţia şi stresul preiau frâiele, ne dorim să îţi punem la dispoziţie un loc în care să te retragi şi să te bucuri de frumuseţile rurale, să te relaxezi într-o căsuţă cu acoperiş de paie, dar în care vei avea tot confortul necesar pentru a te simţi bine.

Ideea unei căsuţe tradiţionale s-a născut în momentul în care, într-una din ieşirile noastre de weekend în natură, am văzut o căsuţă micuţă, ţărănească în sensul bun al cuvântului. Era situată pe malul unui pârâiaş, cu o pajişte înierbată în faţă, scăldată de soarele domol al toamnei. În alergarea şi agitaţia zilnică, ne-am dorit să avem un astfel de loc, unde să ne oprim pur şi simplu şi să respirăm. În acel moment s-a născut dorinţa noastră de a crea un loc unde să-ţi tragi sufletul. Un loc în care să găseşti tihna şi timpul pentru a te reîncărca cu o frumuseţe simplă şi autentică.

Cine suntem și ce vrem să facem?

Suntem Sebastian şi Ecaterina, o familie de orăşeni îndrăgostiţi de tradiţii şi frumuseţea mediului rural. Pentru a duce mai departe aceste tradiţii şi a pune în valoare aceste frumuseţi, construim, într-un mic sat din Sălaj, Casa Catrinei, o agropensiune, după modelul caselor tradiţionale cu acoperiş  de paie ce au existat în zonă, dar cu tot confortul secolului XXI. Va fi o agropensiune ce va avea ca semn distinctive acoperişul de paie şi suntem mândri că ducem mai departe acest element al arhitecturii rurale din secolele trecute.

Pensiunea Casa Catrinei va avea cinci camere, fiecare cu baie proprie, cu o capacitate de cazare de 10 – 16 persoane, o bucătărie complet utilată, o sală de mese şi săli pentru activităţi. Avem şi o curte generoasă cu un mic iaz, prin faţa propetăţii curge un fir de apă, iar în spate suntem străjuiţi de o pădure de fagi. E locul ideal de relaxare după stresul cotidian, locul unde poţi să asculţi cum îţi picură linişte în suflet.

Casa Catrinei - o experiență completă

Însă nu vrem să oferim oaspeţilor noştri doar servicii de cazare, ci o experienţă completă, ce va include vizite la rezervaţii naturale şi obiective turistice precum Grădina Zmeilor, Grădina Botanică din Jibou, castrul roman de la Porolissum sau gresiile de la Cliţ.

În plus, în funcţie de sezon, vrem să oferim turiştilor reconectare cu natura şi tradiţiile populare. Primăvara şi vara se vor putea face excursii în natură, în pădurile şi pe dealurile din împrejurimi, la cules de ciuperci, fructe de pădure şi trufe, toamna vom prepara împreună cu ei silvoiţă, zacuscă cu hribi, murături şi must, iar în sezonul rece vor putea face plimbări cu sania de lemn, trasă de cai. În pensiune vom monta şi un război de ţesut, pentru cei care vor să facă lucru manual şi vom avea amenajate locuri speciale pentru citit şi relaxare.

Actualmente suntem în stadiul finisajelor interioare şi avem nevoie de un mic suport financiar pentru a pune la punct toate detaliile.

Sprijinul tău e important pentru noi!

Sprijină şi tu proiectul Casa Catrinei şi vei fi recompensat cu una sau mai multe nopţi de cazare într-o pensiune ce îmbină arhitectura tradiţională cu confortul secolului XXI, într-un colţ de rai din satul românesc. Dacă doar îţi place ideea noastră şi nu vrei o recompensă, poţi contribui cu orice sumă. Îţi suntem recunoscători pentru interes şi te aşteptăm, în curând, pe la noi.

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Marincas Alexandra Sorana
acum 2 ani
Yes baby!????????????
510.00 lei
Sustinator anonim
acum 2 ani
Muzica pentru eternitate
10.00 lei
Eugen Ungurean
acum 2 ani
Mult succes în demararea proiectului
100.00 lei
anca_mari@yahoo.com
acum 2 ani
Foarte frumos proiect! Va doresc mult succes!
600.00 lei
Cociș Doina
acum 2 ani
Bucurie
300.00 lei
Sustinator anonim
acum 2 ani
Trainic!
300.00 lei
Gârdan Melania
acum 2 ani
Felicitări și mult spor! O idee care merită sprijinită, bravo!!!!
500.00 lei
Viașu Dana
acum 2 ani
Tare fain proiectul! Mult succes!
260.00 lei
Stefan Szentkiralyi
acum 2 ani
#facem
200.00 lei
Sustinator anonim
acum 2 ani
Spooooorrr! :)
600.00 lei
Sustinator anonim
acum 2 ani
????????????????
100.00 lei
Sustinator anonim
acum 2 ani
❤️
100.00 lei