Camping Fain

de George Alistar
Adauga la favorite
Vezi
1713
vizualizari
1,467 lei
din 8,000 lei
Salard, Comuna Lunca Bradului, Judet Mures, Romania
Sprijinul tau conteaza pentru Fain . Ajuta-ne sa reamenajam grupul sanitar in Camping Fain. Experienta ta va deveni si mai faina.
Initiator proiect
Profil verificat
2 proiecte
Companie pro-profit
Pro-profit profil verificat

Reamenajam Grupul Sanitar la Fain

Pentru ca experienta ta la Fain este preocuparea noastra, a venit momentul unui upgrade semnificativ in ceea ce priveste grupul sanitar. Daca anul trecut te-am surprins cu inchiderea Tavernei si cu pregatirea corturilor pentru iarna, acum a venit momentul toaletelor sa le facem faine :

  • Vom crea un nou grup sanitar pe sexe cu o capacitate mai generoasa si cabine de dus independente. Avem si un deadline : 20 decembrie. 
  • Am reusit deja prin eforturile noastre si ale membrilor voluntari din comunitatea noastra sa finalizam in proportie de 70% etapa de constructie - cel mai probabil in luna noiembrie vom avea functional jumatate din grupul sanitar.
  • Avem nevoie de sprijinul tau pentru achizitionarea materialelor necesare pentru finalizarea intregului grup sanitar. Desi sunt multe materiale refolosite si facute de noi (te vom lasa sa descoperi creatia noastra cand ne vei vizita), avem nevoie de elemente care nu pot fi decat cumparate in vederea finalizari proiectului : elemente pentru instalatia sanitara, electrica, elemente de prindere/feronerie,  robineti, coloane dusuri, hidroizolatii si alte materiale specifice pentru mentinerea igienei si a confortului.

 

Recompensele noastre pentru sprijinul tau

  • pentru fiecare SMS vei primi din partea noastra un magnet Fain creat manual de prietenul nostru Jan Milasan.
  • pentru suportul tau cu valori de la 150 Ron vei primi din partea noastra un tricou Fain creat in editie speciala de Nisa Works

 

Cum ne mai poti ajuta

Pentru cei din voi care vor sa ne sprijine altfel decat cu resurse financiare, asteptam cu drag si cu interes un mesaj din partea voastra pe pagina noastra de facebook https://www.facebook.com/campingfain/ sau la telefon 0725351450 unde va voi raspunde chiar eu - George Alistar . Orice suport, idee si intentie buna este bine-venita pentru noi .

Transmiterea mesajului nostru catre cat mai multi oameni care ar aprecia proiectul nostru este un sprijin foarte important pe care ni-l poti acorda . Foloseste instrumentele disponibile in platforma Sprijina.ro pentru a face cunoscut proiectul Fain .

Intrebari si raspunsuri

Pot sa ma implic cu idei si feedback in proiectul Fain ?

Sigur ca poti ! Ti-am deschis toate canalele de comunicare cu noi si te incurajam sa ne transmiti ideile tale si sa contribui astfel la poriectul nostru in spiritul Fain .

Cum pot stii daca investitile prezentate in cadrul acestui proiect se vor directiona corect in directia proiectului Fain ?

Noi comunicam constant cu comunitatea noastra si este un pas sa urmaresti pagina noastra de facebook Fain si deja vei vedea ca avem o cumunicare stransa cu urmarirorii nostri . Ai acces la comunicare directa cu Echipa Fain si te asteptam in Camping Fain pentru a te convinge de interesele noastre .

De cand putem sa venim la Fain pentru a ne bucura de realizarile finantate prin campania de crowdfunding-ul realizat pe platforma Sprijin.ro ?

Obiectivul nostru este sa finalizam grupul sanitar in totalitate pana in 20 decembrie. Tinand cont ca partea de structura/constructie este finalizata intr-o proportie de 70% si in mare parte mai sunt necesare utilarea si lucrarile de finisaj, noi consideram ca prin suportul tau avem toate sansele sa ne incadram in deadline.

Ce urmeaza dupa realizarea obiectivelor de dezvoltare din toamna aceasta ?

 

Dupa finalizarea grupului sanitar ne vom bucura de sarbatori si ne vom lua o mica vacanta de la construit pana in primavara insa ne vom focusa eforturile pe lansarea mai multor evenimente pe care le pregatim de ceva timp si abia asteptam sa le lansam . Tot efortul Echipei este orientat spre crearea unei experiente faine pentru tine.

 

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Ioana Zahan
acum 4 luni
Plata facuta cu SMS
10 euro
MIHNEA George Ciprian
acum 4 luni
Sa va iasa tot ce aveti voi in gand.
200.00 lei
Adelina
acum 4 luni
Plata facuta cu SMS
10 euro
Carmen
acum 4 luni
Plata facuta cu SMS
10 euro
Ionel Mihai
acum 4 luni
Sper sa ajung sa ridic personal gift-ul
110.00 lei
Banciu Ștefana
acum 4 luni
50.00 lei
Cucoranu Lia
acum 4 luni
Yo! N-aveți nevoie de încurajări. Sunteți printre cei mai curajoși oameni pe care-i știu. Keep keeping it wild and fancy <3
160.00 lei
Catalin Pop
acum 4 luni
;)
111.00 lei
dan morutan
acum 4 luni
Plata facuta cu SMS
10 euro
Csanad SZOVERFI
acum 4 luni
Plata facuta cu SMS
10 euro
Isaila Radu
acum 4 luni
Plata facuta cu SMS
10 euro
Sustinator anonim
acum 4 luni
Keep up the good work ;)
150.00 lei
Ciuchina Marius
acum 4 luni
They say there is no place like heaven...but there is and it's Fain!
50.00 lei
acum 4 luni
100.00 lei
Ignat Loredana
acum 4 luni
100.00 lei