Camping Fain

de George Alistar
Adauga la favorite
Vezi
8273
vizualizari
3,740 lei
din 30,000 lei
Lunca Bradului,
Camping Fain isi propune sa devina unul din singurele campinguri deschise iarna din Europe de Est . Avem nevoie de tine ca sa reusim impreuna !
Initiator proiect
Profil verificat
2 proiecte
Companie pro-profit
Pro-profit profil verificat

Camping Fain

Proiectul nostru a luat nastere din ambitia mea de a face ceva diferit : diferit atat din punct de vedere personal - adica sa genereze o schimbare de life-style, cat si din punct de vedere al proiectului : o imbinare de idei faine pus capa la cap intr-un loc minunat din Muntii Gurghiului (Jud. Mures) . Ce am reusit sa facem se vede foarte fain in filmuletul nostru de prezentare facut cu pasiune de prietenii nostri chiar la deschiderea campingului :

Am initiat acest proiect dupa o lunga cautare personala cu privire la viitorul meu profesional . Prezent in lumea corporatista de peste 12 ani cu experienta in vanzari, management, recrutari, training/coaching puse in practica cu precadere in sistemul bancar, am simtit la un moment dat dorinta de a construi un proiect propriu . Nu a fost usor sa stiu de la inceput ce-mi doresc si mi-a luat 2 ani sa ma hotarasc . Aceasta pentru ca nu am urmarit neaparat business-planul proiectului pe care intentionam sa-l initiez cat am prioritizat sa initiez un proiect care sa plece de la ce-mi place, ce simt ca as vrea sa fac iar apoi restul aspectelor importante .

Astfel ca dupa doi ani de cautare am decis ca vreau sa creez un loc fain undeva la munte . Am inceput sa caut terenul care dupa alti 2 ani de cautare l-am gasit si l-am si cumparat . La un an dupa acest pas important am reusit sa dam viata locului si sa incepem aventura proiectului Camping Fain . 

Asadar dupa o vara in care am inceput aventura si am avut oportunitatea sa ne convingem daca exista perspectiva pentru acest proiect pe toate planurile esentiale, am reusit urmatoarele :

- am creat o comunitate de 2500 de persoane care ne urmaresc si ne sustin atat prin retelele de socializare cat si prin vizite si recomandari pentru Fain . Eu sunt motorul nostru motivational care ne impinge sa continuam .

- am reusit sa aducem in zona oameni faini din toate colturile tarii si multi straini - peste asteptari tinand cont ca am inceput abia din iunie anul acesta .

- am organizat cu succes evenimente artistice care au adus la Fain artisti tineri pentru cantari acustice, pictura, teatru sau fotografie .

- am creat un loc pentru oameni de toate varstele care respecta locul si omul de langa el .

- am reusit sa surpindem placut si asta ne creaza responsabilitatea si motivatia sa continuam .

Obiectivul nostru actual este sa adaptam conditile de cazare in corturi astfel incat sa putem oferi conditii decente si in afara sezonului de vara (chiar si la iarna). Aceasta ne-ar asigura caracterul all-season obtinand astfel continuitate in proiectul nostru si implicit am putea organiza evenimente inedite constant . In plus - eforturile necesare inchiderii temporare a campingului sunt atat de costisitoare intrucat pun in pericol posibilitatea redeschiderii campingului in 2019 .

Avem nevoie de sprijinul tau pentru :

- crearea unei zone acoperite (incalzite) in epicentrul campingului . Aceasta investitie are la baza izolarea cladirii principale, acopeirea zonei din fata barului, crearea unei sobe deschise interioare si amenajarea interioara . Folosim multe materiale recuperate din alte proiecte, diverse obiecte (mobila, corpuri de iluminat, decoratiuni) primite de la membrii din cadrul comunitatii insa avem nevoie de resurse pentru cumpararea materialelor necesare finalizarii proiectului pana in decembrie .

- dotarea corturilor Canvas cu sobe pe lemne astfel incat confortul corturilor noastre presetate care s-au bucurat de un feedback foarte bun din partea prietenilor nostri datorita experientei placute de care au avut parte, sa fie utilizabile si sa ofere experiente surprinzatoare si la iarna .

- amenajarea corturilor Dome cu usi de lemn, izolatie si mobilier astfel incat sa poata gazdui oaspetii si in iarna .

- construirea a 3 casute mobile pe piloni de lemn care vor avea o capacitate de 3-5 locuri cu sobe pe lemne, dotarea si amenajarea lor .

Toate acestea sunt cuprinse in planul nostru de dezvoltare din aceasta toamna . Deadline-ul nostru este 20 decembrie .

Ce-ti oferim tie - sustinatorul nostru :

- ne dorim sa faci parte din proiectul nostru si-ti oferim sansa sa ne sprijini ; pentru aceasta vrem sa te si avem alaturi de noi si sa te cunoastem astfel ca suportul tau va fi scazut din costul urmatoarei tale vizite la Fain ca sa te poti bucura si tu de creatia noastra si sa contribui la spiritul Fain .

Investitia noastra in materiale se ridica la 30.000 Lei iar realizarea proiectului se face cu Echipa Fain la care se adauga voluntari din toate colturile lumii si voluntari dintre membrii comunitatii Fain .

 

Pentru cei din voi care vor sa ne sprijine altfel decat cu resurse financiare, asteptam cu drag si cu interes un mesaj din partea voastra pe pagina noastra de facebook https://www.facebook.com/campingfain/ sau la telefon 0725351450 unde va voi raspunde chiar eu - George Alistar . Orice suport, idee si intentie buna este bine-venita pentru noi .

Transmiterea mesajului nostru catre cat mai multi oameni care ar aprecia proiectul nostru este un sprijin foarte important pe care ni-l poti acorda . Foloseste instrumentele disponibile in platforma Sprijina.ro pentru a face cunoscut proiectul Fain .

 

Intrebari si raspunsuri

Pot sa ma implic cu idei si feedback in proiectul Fain ?

Sigur ca poti ! Ti-am deschis toate canalele de comunicare cu noi si te incurajam sa ne transmiti ideile tale si sa contribui astfel la poriectul nostru in spiritul Fain .

Cum pot stii daca investitile prezentate in cadrul acestui proiect se vor directiona corect in directia proiectului Fain ?

Noi comunicam constant cu comunitatea noastra si este un pas sa urmaresti pagina noastra de facebook Fain si deja vei vedea ca avem o cuminicare stransa cu urmarirorii nostri . Ai acces la comunicare directa cu mine (fondatorul Fain) si ai acces oricand sa vi la Camping Fain pentru a te convinge de interesele noastre .

De cand putem sa venim la Fain pentru a ne bucura de realizarile finantate prin campania de crowdfunding-ul realizat pe platforma Sprijin.ro ?

Obiectivul nostru este sa finalizam toate amenajarile pana la mijlocul lunii decembrie astfel incat din 01 ianuarie 2019 sa te poti bucura de experienta Fain pe timp de iarna .

Ce urmeaza dupa realizarea obiectivelor de dezvoltare din toamna aceasta ?

In primul rand realizarea acestor obiective ne confera continuitatea . In primavara avem in plan un alt proiect de dezvoltare care vizeaza urmatoarele obiective :

- construirea unui grup sanitar propriu - momentan folosim un grup sanitar ichiriat (container cu wc + dusuri cu apa calda) . Aceasta dezvoltare ne-ar ajuta sa crestem capacitatea grupului sanitar si confortul aferent si sa eliminam costul fix al chiriei containerului care se ridica la peste 2.000 Ron lunar .

- amenajarea zonei grill cu podirea unei suprafete de 100 mp, semi-acoperita, unde se va putea gati la gratar sau la ceaun si servi masa .

Ce se va intampla mai exact in Camping Fain in 2019 ?

- Dorinta noastra este sa continuam sa surpindem oaspetii nostri cu experienta timpului petrecut la Fain asa cum am reusit si pana acum conform feedback-ului primit (https://www.facebook.com/pg/campingfain/reviews/?ref=page_internal) si sa desfasuram cat mai multe evenimente prin care sa promovam cultura prin arta,  ecologia (https://www.facebook.com/campingfain/posts/443668986037291?__xts__[0]=68.ARDm-AlF0jwdu1-0tKP8WZWdq5WMFSjTo0rKj7BQ7vc5xDNpHf8MmoOIP1f_muhxlMp0AaCcCt0_z2SvA4AO7w3eHYbkhk9ID-LNBcBkoXAgOsl20N5Rg1zoSb5qMIzUwmGEL5P5E2nPwBSC9_Seq8goYJwPHO7znP7hRCLTafoeosYWMWajMQ8hPk7s0hvpDDjjfj8P8wALY6RLPmZTqltW&__tn__=-R), promovarea artistilor tineri care se bucura de cazare gratuita la Fain si sunt orican bine-veniti sa se implice in dezvoltarea spiritului Fain si multe alte proiecte care vizeaza promovarea zonei si traditile locale .

 

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Sergiu Cioflica
acum 3 ani
Roll it George!
60.00 lei
Loga Andreea
acum 3 ani
Pentru ca e fain! Andreea & Jan
100.00 lei
Mariana
acum 3 ani
Plata facuta cu SMS
10 euro
Popa Andra Bianca
acum 3 ani
Plata facuta cu SMS
10 euro
Nicoleta Serbanescu
acum 3 ani
Plata facuta cu SMS
10 euro
petrariu alina
acum 3 ani
Este un proiect foarte fain! Abia astept sa va fac o vizita! Sa va fie precum visati! :))
20.00 lei
Râpea Lorena
acum 3 ani
Simply the best!
50.00 lei
Andone Sorin
acum 3 ani
Succes!
1,000.00 lei
Daniela Danciu
acum 3 ani
Se poate!
100.00 lei
Florea Elena
acum 3 ani
100.00 lei
Csabi Piros
acum 3 ani
Plata facuta cu SMS
10 euro
Mihaela Adi (Mia)
acum 3 ani
100.00 lei
Larisa
acum 3 ani
Plata facuta cu SMS
10 euro
Adi Dinita
acum 3 ani
La mai mare
100.00 lei
Sustinator anonim
acum 3 ani
We can do it! :)
250.00 lei