Campania Găleata Albastră

de Ioana Claudia Lungoci
Adauga la favorite
5416
vizualizari
2,540 lei
din 8,000 lei
Cluj-Napoca,
Pentru unii, ziua de mâine este o îngrijorare pentru că nu au ce să mănânce.Împreună putem schimba acest lucru, dăruiește din inimă pentru cei săraci!
Initiator proiect
Profil verificat
7 proiecte
ONG
ONG profil verificat

Misiunea noastră

Dorcas Aid România desfășoară proiecte în cele mai defavorizate comunități din România de mai bine de 35 de ani. În toți acești ani am avut ocazia să ajungem în casele celor mai săraci oameni și să fim alături de ei prin proiecte de dezvoltare.  

Viața este mai grea pentru cei care care duc lipsa obiectelor necesare unui trai decent și care trăiesc în  condiții de locuit precare. Pentru majoritatea dintre ei, mâncarea, care ar trebui existe pe fiecare masă și în fiecare zi, lipsește iar grija zilei de mâine se cuibărește în gânduri aducând suferință. 

Acum, că se apropie sărbătoarea Nașterii Domnului, fiecare persoană se gândește ce să pună pe masă. Noi ne gândim la cei care nu au și dorim să aducem o bucurie în casele oamenilor prin dăruirea găleților cu alimente.

Campania Găleata Albastră se desfășoară de 5 ani în România și prin contribuția celor care ne-au sponsorizat, până acum, am ajuns la peste 10 000 de mii de oameni din mai multe județe din România (Vaslui, Botoșani, Suceava, Mureș, Cluj, Sălaj, Bihor).

Despre ce este vorba în Campania Găleata Albastră? 

Avem pe suflet gândul ca și în acest an să continuăm acest proiect și să umplem, în total, 1 500 de găleți cu alimente neperisabile - prin această platformă dorim să strângem suma necesară pentru a umple cel puțin 200 de găleți.

Pentru o găleată sunt necesare alimente care costă aproximativ 40 de lei. Într-o găleată pot încăpea 2 litri ulei, 1 kg zahăr, 1 kg făină, 1 kg orez, ½ kg paste, 1 conservă, 1 pachet biscuiţi, dulciuri,altele. 

Banii strânși prin această campanie vor fi folosiți pentru cumpărarea alimentelor, transportul și costul cumpărarii găleților fiind acoperite de noi. 

Fii parte din această inițiativă, distribuie această campanie în rândul prietenilor tăi iar dacă vrei să ne trimiți un feedback, un gând sau o impresie, noi vom primi cu mare drag mesajul tău. Orice sumă este binevenită, de aceea te încurajăm să participi la această campanie. 

Pentru mai multe detalii, poze și filmulețe, te invităm să ne urmărești pagina de Facebook: https://www.facebook.com/DorcasRomania/ .

De asemenea, ne puteți contacta la: adresa de email: office@romania.dorcas.org sau la numărul de telefon: 0264  416  336.

Vă mulțumim pentru că ne susțineți!

Cu drag, 

Echipa Dorcas aid România

 

 

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

VEEGH ALEXANDRU
acum 5 ani
Doamne ajută
50.00 lei
Sustinator anonim
acum 5 ani
Aldott Karacsony
200.00 lei
Dorin Solomon
acum 5 ani
Felicitari!
50.00 lei
Hada Horatiu
acum 5 ani
40.00 lei
Sustinator anonim
acum 5 ani
50.00 lei
acum 5 ani
50.00 lei
acum 5 ani
100.00 lei
Sustinator anonim
acum 5 ani
500.00 lei
Barabás Réka
acum 5 ani
100.00 lei
Sustinator anonim
acum 5 ani
300.00 lei
Parohia Reformata Osorhei
acum 5 ani
Va trimitem si tot atatea rugaciuni!
100.00 lei
Anna Visky
acum 5 ani
100.00 lei
Aldi Stratoberdha
acum 5 ani
400.00 lei
Sustinator anonim
acum 5 ani
50.00 lei
HORVÁTH ZOLTÁN
acum 5 ani
150.00 lei
 • 06 /11
  2020
  1

  Dragi susținători,

  În 2018 ne-ați sprijinut în Campania Găleata Albastră și vă suntem recunoscători până în veșnicii! Credem că de fiecare dată când ajuți un om care trăiește în sărăcie există o răsplată, care vine la timpul potrivit în viața ta. 

  Noi purtăm în inimi dorința să ajungem din nou la cei care o duc greu, de aceea lansăm și în anul acesta Campania Găleata Albastră. 

  Vă invităm să fiți alături de noi pentru ca împreună să facem o bucurie celor nevoiași.

  Pentru mai multe detalii accesați Campania Găleata Albastră 2020 sau scrieți-ne la adresa de email: office@romania.dorcas.org.

  Vă mulțumim anticipat!