Calendarul Științific 2019

de Monica Belitoiu
Adauga la favorite
27216
vizualizari
19,428 lei
din 18,000 lei
București,
Calendarul Științific este un proiect anual de popularizare a descoperirilor științifice. Calendarul va ajunge în școli și licee din întreaga țară.
Initiator proiect
5 proiecte

Pregătim ediția 2019 a Calendarului Științific!
Dacă nu ai auzit până acum despre proiect, iată pe scurt despre ce este vorba: în fiecare an, o mână de voluntari colectează informații despre evenimentele importante din știință, despre descoperirile și invențiile care ne schimbă viața. Informațiile sunt apoi sortate, iar 365 dintre ele ajung să fie publicate într-un calendar. Calendarul este tipărit ca un poster A1 în câteva mii de exemplare (ne-am propus 15000, dar numărul exemplarelor poate fi mai mare dacă strângem mai mulți bani). Apoi, calendarele sunt distribuite în școli și licee din întreaga țară. În plus, persoanele care contribuie la realizarea proiectului vor primi câteva exemplare acasă. 

Așadar, ai ocazia sa contribui la un proiect unic in Romania: Calendarul Științific! Este unul dintre proiectele de traditie ale ASUR, prin care ne-am propus să popularizam cercetătorii și descoperirile științifice care ne-au îmbunătățit viața. Peste 75.000 de exemplare au fost distribuite către școli în anii trecuți,  iar alte mii de calendare au ajuns la oamenii interesați de cunoaștere.  

Am inceput acest proiect in 2010, când o mână de voluntari au colectat și selectat informațiile pentru prima ediție a calendarului, cea din 2011. Apoi, în fiecare an informațiile au fost actualizate și completate, astfel că, în ediția viitoare veți putea citi și despre realizările și descoperirile din 2018. Fie că vorbim de fizică,  matematică,  biologie, astronomie,  chimie sau medicină, Calendarul oferă cel puțin 365 de motive de a ne apropia de știință!

Ia și tu parte la realizarea acestui proiect, contribuind la campania de crowdfunding pentru ediția 2019!

Banii strânși în urma campaniei vor fi utilizați pentru tipărirea și distribuirea a mii de exemplare din Calendarul Științific, cea mai mare parte dintre acestea mergând la școli și licee din întreaga țară.

Așadar, te invităm să sprijini campania de crowdfunding și să ne ajuți să ducem calendarul cât mai multor copii. Astfel, vei contribui la răspândirea cunoașterii științifice și va face fericiți mulți copii și profesori din România.

Iar dacă ai nevoie de o motivație în plus, ne face plăcere să anunțăm că am pregătit și o ediție limitată a calendarului, într-un format cu file, special pentru persoanele care contribuie la campania de crowdfunding.

 

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

postat acum 4 ani
O sugestie ar fi daca ati putea deschide si un cont de PayPal sau ceva asemanator pentru a se putea face contributii si din strainatate.
ANDREI Carmen
acum 4 ani
Felicitari! Calendarele vor ajunge la Liceul Teoretic Callatis Mangalia, clasa a VI A
110.00 lei
Cerga Sebastian
acum 4 ani
Excelsior!
200.00 lei
Sustinator anonim
acum 4 ani
50.00 lei
Eduard Moraru
acum 4 ani
Succes in continuare in promovarea educatiei stiintifice in scoli!
50.00 lei
Dan Aldea
acum 4 ani
100.00 lei
Sustinator anonim
acum 4 ani
10.00 lei
Varga Eugen
acum 4 ani
60.00 lei
Carmen Arsene
acum 4 ani
100.00 lei
Sustinator anonim
acum 4 ani
Multa bafta si - pe viitor - o promovare mai sustinuta!
100.00 lei
Cristina Iurisniti
acum 4 ani
200.00 lei
Ciliban Lucian
acum 4 ani
m-am gandit sa ajut mai mult
100.00 lei
Sustinator anonim
acum 4 ani
Curaj, continuati !
50.00 lei
chiriac dinu
acum 4 ani
faceti in fiecare an!
100.00 lei
Horia Bugner
acum 4 ani
Mulțumesc pentru tot ceea ce faceți!
100.00 lei
Ciliban Lucian
acum 4 ani
ideea este geniala
20.00 lei
 • 07 /12
  2018
  2

  Majoritatea coletelor cu recompense au fost deja livrate, însă avem probleme cu contactarea unora dintre susținători, pentru stabilirea adreselor de livrare.

  Așadar, dacă ați contribuit la campania de crowdfunding și încă nu ați primit recompensa, vă rugăm să ne scrieți la office@asur.ro și vom remedia cât mai curând situația.

  Mulțumim pentru sprijin și pentru înțelegere!

 • 12 /11
  2018
  1

  Vă mulțumim! 

  Cu ajutorul vostru am reușit să finanțăm integral o nouă ediție a proiectului Calendarul Științific! 

  În curând vom începe expedierea recompenselor. Dacă nu ați completat corect numele sau adresa de livrare atunci când ați contribuit la realizarea proiectului, vă rugăm să ne trimiteți un email la office@asur.ro cu toate informațiile necesare pentru primirea recompenselor: numele (așa cum doriți să apară pe certificatul de susținător), adresa de livrare, telefon la care vă poate contacta curierul, numele școlii către care doriți să trimitem calendare (și numele unui profesor de contact, dacă doriți). 

  Mulțumim încă o dată. 

  O săptămână minunată!