Călătoria spre Zidul Plângerii - Practică spirituală

de Daniel Zeld
Adauga la favorite
Vezi
370
vizualizari
0 lei
din 10,000 lei
Urziceni,
Pe măsură ce călătoresc, vreau să te ajut să descoperi pentru ce ai venit aici și să te inspir să faci pași către realizarea visului tău.
Initiator proiect
1 proiect

O scurtă prezentare

 • Voi merge 50 de zile pe un traseu deja stabilit spre Zidul Plângerii și voi documenta fiecare pas
 • Când mă voi întoarce voi continua să fac același lucru și în România ca o practică de conectare interioară-exterioară cu locurile și oamenii cu care rezonez, popularizând un nou stil de viață
 • În timpul acesta voi lua contact cu alți oameni care au urmărit același curs ca mine sub o altă formă sau au informații valoroase despre acest subiect.

Orice intenție, atenție, gând, sfat, vorbă bună, acțiune, contrbuție va fi pentru a aduce noua lume în realitate prin mine, prin tine, prin noi, fiind uniți în același punct și scop visul va deveni realitate.

 

De ce am pornit acest crowdfunding:

 • Pentru a crește conștientiarea naturii noastre spirituale într-o lume a consumului care vestejește natura, unde oamenii privesc tot mai mult în exterior către câștigurile materiale, deconectați de propriul interior, sursa tuturor lucrurilor.
 • Pentru a inspira alți oameni în  a-și urma videle, folosindu-ne de darurile cu care am venit pe această lume
 • Pentru a crește popularitatea și susținerea proiectului explorezlumeanoua.ro unde voi crea o platformă de conectare a tuturor oamenilor care facilitează tranziția sprea o nuă lume, decentralizată, concentrată pe descreștere, sustenabilitate și conexiune cu natura.
 • Pentru posibilitatea dea putea susșine proiecte pe care le derulez:
  • platformă online pentru a da voce spiritului creator uman prin organizarea și gruparea în grupuri bazate pe interese comune și pasiuni cu posibilitatea de a posta proiecte, idei, viziuni, întâlniri.
  • Retreat pentru conectarea cu elementele naturii: pământ, apă, foc, aer, bazele prmordiale din care suntem creați și prin care putem relua conexiunile cu natura.
  • platformă online de expunere pentru facilitatori, terapeuți,  comunități, pionieri off-grid, ferme de permacultură, centre spirituale, etc

 

Impactul susținerii tale este nelimitat

Schimbarea începe din interior, din interiorul fiecărui individ in parte. Dacă e asa atunci când ma innoiesc observ părticele din lumea nouă care sunt aliniate cu acest nou eu.

Lumea e aceeași, doar modul în care o privim se schimbă, ochiul fiind poarta sufletului este și poarta percepșiei către această nouă lume. "Căci împărăția lui D-zeu se află în interiorul vostru" - Ceea ce înseamnă că exteriorul este emanația interiorului.

Observ, constientizez, actionez, asta e procesul corect, liber, fara a fi constrans de credinte care blocheaza expresia libera a spiritului .

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Nu sunt contributii facute