Ghiveciul cu Bomboane Naturale Roşii

de Robert-Karoly Peter
Adauga la favorite
Vezi
4531
vizualizari
171 lei
din 15,530 lei
Sfântu Gheorghe, Județul Covasna
O "mini fabrică" de roşii tip cireaşă pentru consumul propriu la tine în balcon sau în casă.
Initiator proiect
2 proiecte

Prezentare Fondator :

Numele meu este Robert Peter, sunt pasionat creator de conţinut online şi fondatorul ideii "Ghiveciul cu Bomboane Naturale Roşii"

Pasiunile mele arzătoare sunt familia, natura şi dezvoltarea de proiecte online.

Prezentarea Ideii "Ghiveciul cu Bomboane Naturale Roşii":

Ideea mi-a venit după ce anul trecut am avut surpriza să recoltez un număr impresionant de roşii prunişoare din cauza unei erori de alegere a seminţelor pentru sădit.

Sunt un fan declarat al roşiilor pe care le savurez orcând alături de o brânză naturală de burduf sau caş proaspăt.

Gustul de plastic al unor roşii pe care le găsim în comerţ m-a determinat să gândesc o strategie pe termen mediu şi lung de creştere şi aprovizionare cu roşiil gustoase în regim propriu, crescute 100% ecologic (ideea poate fi dezvoltată la orice nivel).

 Aşa am început anul acesta sădirea la mine acasă a seminţelor de roşii tip cireaşa cu creştere determinata de aproximativ 30 cm inălţime.

Primele plante au deja frunzuliţe bine dezvoltate şi vreau să ofer tuturor doritorilor parte din recolta şi chiar cate un Ghiveci cu Bomboane Naturale.

Dispun de un spaţiu limitat motiv pentru care anul acesta voi putea produce aproximativ 100 de bucăţi (dacă ies mai multe le donez) dar cu ajutorul vostru această idee va fi continuată şi în sezonul următor (2017)

Acestea fiind scrise, vă invit să contribuiţi la dezvoltarea acestei idei. Fiecare gest de susţinere este apreciat şi recompensat pe măsură, chiar dacă este un simplu dar eficient gând pozitiv.

Este primul an in care vreau să dau mai departe ceea ce am experimentat dar nu ultimul.

Viitorul le aparţine celor care investesc în strategii de dezvoltare sustenabilă pe termen mediu şi lung.

Implicarea mea în acest proiect este de 100% :

 1. Am aşezat seminţele în pamânt şi le-am aşezat cu grijă la loc însorit după încolţire.
 2. Am repicat plantele dezvoltate deja in pahare de plastic.
 3. Am creat videoclipul de prezentare a proiectului
 4. Am scris si editat 100% din textul prezent.
 5. Am creat si editat imaginile folosite.
 6. Am deja 2 randuri de seminţe sadite la intervale de 1 săptămână.
 7. Mă documentez săptămânal pentru dezvoltarea ideii
 8. Mă implic în promovarea ei.
 9. Voi face toate calculele pentru necesar materiale.
 10. Voi proiecta şi executa amenajarea balconului
 11. Voi participa tehnic şi moral la amenajarea serei in care vor creşte "bomboanele"
 12. Voi crea toate materialele şi uneltele din recompense.
 13. Voi fi persoana care dă mai departe (consultant unu la unu pentru doritori)
 14. ....... plus multă implicare în tot ceea ce necesită atenţia şi acţiunea mea.

De ce am avea noi nevoie de tine?

Oricâră bunăvoinţă şi implicare aş avea nu pot face lucrurile de unul singur şi cel mai important aspect este preţul pe care şi eu trebuie să-l plătesc mai departe celor care îmi furnizează materiale, servicii şi unelte strict necesare dezvoltării acestei idei.

Ită câteva detalii despre suma estimativ necesară şi investiţiile programate :

 • Suma estimativ necesară dezvoltării aceste idei se ridică la peste 15000 de lei, sumă care include cheltuieli de întreţinere şi administrare pe toată perioada (15 mar 2016 - 15 oct 2016), achiziţia de materiale servicii şi unelte, achiziţia de materiale pentru creare unelte, plus cheltuieli de întreţinere personală pe toată perioada proiectului (15 Martie 2016 - 15 Octombrie 2016) 
 • Amenajarea balconului din locuinţă va fi una din investitiile necesare pentru dezvoltarea ideii (teste, prezentări etc) amenajare care include implementarea unor idei noi şi testarea lor pentru sezonul următor.
 • Echiparea şi pregătirea solarului : dispun de o suprafaţă de aproximativ 300mp pe care există o structură metalica tip seră ce necesită acoperire cu folie pvc rezistentă la ultraviolete plus echiparea cu instalaţie de irigare automată.
 • Multe alte cheltuieli neprevăzute vor fi acoperite din fonduri proprii şi, sau surplusul de capital disponibil din donaţiile suplimentare.

Ce vei primi tu ?

 • Recompense : Fiecare contribuabil la acest proiect va beneficia de mulţumirea mea şi a familiei implicate în dezvoltarea, ingrijirea şi creşterea produsului final. Pe lângă aprecierea gestului, cei care aleg să investească diverse sume pot alege să beneficieze de minim una caserolă cu "bomboane naturale roşii" sau minim 1XGhiveci cu Bomboane Naturale Roşii. Cei care aleg să investească sume considerabile pot beneficia de curs online, unelte, seminţe şi instrucţinui pentru a dezvolta propria afacere în acest domeniu de viitor.
 • Transparenţă totală. Sumele primite de la cei care cred în aceasta idee şi banii celor care investesc în ea vor fi cheltuiţi exclusiv pentru întreţinerea persoanelor implicate şi dezvoltarea produseolr până la livrarea finală catre clienţi, adică voi. Surplusul de numerar va fi folosit pentru implementarea ideilor noi sau a celor venite la cerere pentru sezonul 2017.

Proiectul va fi documentat, pe cât posibil, în fiecare etapă pentru cei care vor să cunoască mai multe şi să beneficieze de informaţii practice exacte.

Deja am investit timp şi bani în acest proiect cu responsabilitate şi vreau să-l duc la bun sfârşit cu ajutorul vostru.

 • Următorul pas din proiect : Prima fază a proiectului va fi investiţia în acoperirea cu folie PVC a zonei în care vor creşte şi se vor dezvolta plantele.

Apoi, voi investi într-un sistem de irigaţie cu rezervor pentru colectarea apei de ploaie.

Îngrăşămintele utilizate şi substanţele anti dăunători folosite sunt 100% organice (unele achiziţionate deja), altele vor fi produse local din plante pentru eficienţă şi siguranţă maximă.

 

De ce merită să fii client+contribuabil sau investitor în această idee ?

Contribuţia ta financiară va oferi posibilitatea de dezvoltare pe termen lung a acestei idei pe care eu o îmbrăţişez cu drag de aproape un an sau mai bine. În 2015 am renunţat la serviciu pentru a deveni antreprenor şi vreau să-mi dedic 100% din timpul meu profesional pentru a crea oportunităţi de dezvoltare sustenabilă implementînd idei sănătoase şi contribuind la cauze nobile.

Iţi multumesc pentru toată increderea acordată.

Riscuri si provocari :

Îmi place să cred ca nimic nu va sta în calea realizării promisiunilor scrise mai sus.

Dacă din motive naturale sau imprevizibile produsele din recompensele promise nu vor putea fi livrate la timp sau deloc, atunci garantez investiţia voastră cu câte un coşuleţ de legume cultivate în mod 100% natural chiar dacă voi fi nevoit să le cumpăr de la alţi producători.

Alte cai/moduri in care pot fii ajutat :

Dacă nu ai nici un ban şi totuşi îţi place ideea aceasta, te rog să mă ajuţi cu distribuirea acestui link către prieteni şi cunoştinţe.

Crezi în această idee dar nu ai bani de investit ?

Trimite-o persoanelor care au bani şi spune-le tuturor ce ai descoperit.

Această atitudine va fi apreciată de mine şi binele făcut se va întoarce la tine.

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Barbu I
acum 8 ani
Plata cu card "sprijina si tu!"
1.00 lei
Sustinator anonim
acum 8 ani
Abia astept sa gust din bomboanele naturale ;-)
70.00 lei
Manu Peter
acum 8 ani
Bravo o idee excelenta
100.00 lei
 • 15 /04
  2016
  4

  Postarea pentru strangere de fonduri de aici se apropie de sfarsit, a mai ramas o singura zi.

  Va multumesc tuturor pentru sistinere, pentru gandurile bune si pentru contributiile financiare ! Proiectul merge ai departe.

  Primele rasaduri vor da rod mai repede decat mi-am imaginat !

  Cele mai dezvoltate arata asa :

   

 • 05 /04
  2016
  3

  Acum sunt mari, frumoase si sanatoase toate rasadurile. Va multumesc tuturor pentru sustinere ! Aceasta campanie de pe Sprijina.ro va lua sfarsit in curand dar proiectul merge mai departe. 

 • 19 /03
  2016
  2

  actualizare 19.Martie.2016

  Astazi , ţin să vă mulţumesc din nou tuturor celor care susţineţi dezvoltarea acestei iei chiar şi cu un simplu gand pozitiv.

  Între timp am creat şi o pagină de facebook, pe care vă invit să o apreciaţi, pagină ce va dăinui ca mărturie a evoluţiei ideii mult după ce se va termina campania de pe sprijină.ro.

  Aici veţi găsi mereu actualizări şi imagini din etapele importante ale evoluţiei si creşterii "mini fabricilor de bomboane naturale roşii"

  Puteţi să-mi transmiteţi mesaje şi întrebari pe facebook sau în postarea acestui proiect pe sprijină.ro la secţiunea "comentarii".

  Până la expirarea acestei campanii, contribuţia voastră va fi acceptată exclusiv utilizând secţiunea CONTRIBUIE apasând butonul albastru din dreapta acestei postări.

  Vă mulţumesc din suflet !

 • 18 /03
  2016
  1

  Multumesc familiei si primilor contribuabili la acest proiect. Am sesizat o mica confuzie creata la efectuarea contributiilor motiv pentru care am creat acest video-tutorial.

  Va multumesc tuturr pentru sustinere ;-)