Black Winter - Un film independent

de Gabriel Aldin Ciornei
Adauga la favorite
Vezi
308
vizualizari
0 lei
din 35,000 lei
Baia Mare,
Black Winter - Un film Baimarean, independent!
Initiator proiect
1 proiect

O scurtă prezentare

Numele meu este Gabriel Ciornei, cunoscut sub numele ERU.  De când eram copil, am fost fascinat de cinematografie. Obișnuiam să mă uit la o mulțime de filme pe VHS-ul tatălui meu, curios de fiecare poveste. Acum, am peste 17 ani de experiență în video și fotografie. Simt că a venit momentul, sunt gata să fac propriul meu film, să-mi îndeplinesc visul! Va fi o călătorie grea, dar asta este frumusețea ei. Acest film este un scenariu post-apocaliptic, dar într-o manieră foarte spirituală si profundă. Practic, este vorba despre credința umană. Dacă simți că ne poți ajuta, am fi foarte recunoscători. Fiecare donație mică ne duce cu un pas mai aproape de a putea finaliza acest proiect uimitor. Ne poți găsi și pe rețelele de socializare sub numele "Black Winter" și poți naviga și pe site-ul nostru oficial blackwinter.online. Am creat și un grup de voluntari,  dacă ești și tu pasionat de film, te poți alătura echipei, completând formularul de înscriere de pe site. 
 

Impactul filmului

În urma unui război biologic devastator în Europa de Est, un gaz periculos scapă de sub control și infectează 90% din populația globului. Acest gaz transformă emoțiile în agresiune pură, anihilând rațiunea umană. Doi supraviețuitori descoperă un leac prin credință, călătorind printr-un peisaj post-apocaliptic plin de pericole și inamici. În final, ei aduc speranță și vindecare umanității, demonstrând că chiar și în cele mai întunecate timpuri, credința poate fi o puternică forță de transformare și regenerare.

 

 De ce avem noi nevoie?

Nevoia noastră este de a strânge 30.000 de lei printr-o campanie de donații online pentru a finaliza producția filmului. Această sumă este esențială pentru a acoperi costurile de filmare, postproducție și pentru a asigura finalizarea proiectului. Având în vedere că obiectivul nostru este să atingem această sumă, suntem încrezători că, până la finalul anului 2025, vom putea prezenta filmul finalizat.

 

Ce vei obține tu?

 

 1. Susținere de 10 lei sau mai mult
  Numele tău va apărea pe site.

 2. Susținere de 50 lei sau mai mult
  Numele tău va apărea pe site. (Daca dorești si poza ta)

 3. Susținere de 100 lei sau mai mult
  Vei primi o invitație specială la proiecția filmului, care va avea loc după finalizarea acestuia (data și locația vor fi confirmate ulterior). În plus, vei beneficia de toate avantajele menționate la punctul 2
 4. Susținere de 500 lei sau mai mult
  Vei primi un tablou printat pe canvas cu posterul filmuli.  În plus, vei beneficia de toate avantajele menționate la punctele 2 și 3
 5. Susținere de 1.000 lei sau mai mult
  Numele tău va fi inclus în genericul de final al filmului! 
  În plus, vei beneficia de toate avantajele menționate la punctele 2,3 si 4
 6. Susținere de 5.000 lei sau mai mult
  Apari în film câteva secunde! Plus beneficiezi de toate punctele de mai sus!

 

Obiectivele noastre

 

După ce vom finaliza filmul, planificăm să organizăm o proiecție specială pentru echipă și susținători. Ulterior, intenționăm să înscriem filmul la cele mai prestigioase festivaluri internaționale și naționale de film, deoarece abordează o temă care nu este comuna, mai ales la noi în România! După ce va parcurge circuitul festivalier și eventual, va fi difuzat în cinematografe, ne propunem să îl încărcăm pe o platformă de streaming video pentru a putea fi accesibil unui public cât mai larg.

 

 

Mai avem un scurtmetraj făcut pentru TIKTOK pe care-l poți urmări aici!
(Acest material este facut intr-o zi!)

 

 

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Nu sunt contributii facute