Be You 3x3 Challenge 2018

de Adrian Miloiu
Adauga la favorite
Vezi
1257
vizualizari
0 lei
din 48,000 lei
Tîrgoviste,
Be You 3x3 Challenge este unul din cele mai importante turnee internaționale de baschet 3x3 din România care face parte din Circuitul Mondial FIBA.
Initiator proiect
7 proiecte
ONG
ONG profil verificat

Suntem Asociația Be You, o organizație extrem de activă și implicată în domeniul tineretului și sportului. Paginile noastre de internet și de pe rețelele de socializare vă pot spune povestea noastră:

Am ajuns la cea de a treia ediție a turneului nostru de vară. Am crescut frumos iar interesul față de competiție este din ce în ce mai mare.  Îată ce a însemnat ediția de anul trecut:

51 de echipe,peste 100 de meciuri, 2 zile de competiție, peste 200 de jucători, 7 țări, 3 continente - acestea sunt cifrele Be You 3x3 Challenge 2017.

Ediția de anul trecut a arătat adevărata putere a sportului trecând peste orice diferență culturală, rasială, etnică, lingvistică, de vârstă și statut social. Pentru două zile, terenul de baschet de la Complexul Turistic de Natație Târgoviște s-a transformat într-un loc al multiculturalității și diversității găzduind jucători din România, Bulgaria, Estonia, Olanda Statele Unite, Siria și China.

O categorie aparte a acestui turneu a fost reprezentată de baschetbaliștii în scaun rulant care au demonstrat că voința învinge mereu și că sportul este destinat tuturor.

Deasemenea atelierele de educație nonformală au completat un eveniment complex cu impact social puternic

Ediția din acest an o să bată aceste cifre? 

Ești alături de noi?

 

Articole în presă:

 

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Nu sunt contributii facute