Be You 3x3 Challenge 2018

de Adrian Miloiu
Adauga la favorite
Vezi
519
vizualizari
0 lei
din 48,000 lei
Tîrgoviste,
Be You 3x3 Challenge este unul din cele mai importante turnee internaționale de baschet 3x3 din România care face parte din Circuitul Mondial FIBA.
Initiator proiect
7 proiecte
ONG
ONG profil verificat

Suntem Asociația Be You, o organizație extrem de activă și implicată în domeniul tineretului și sportului. Paginile noastre de internet și de pe rețelele de socializare vă pot spune povestea noastră:

Am ajuns la cea de a treia ediție a turneului nostru de vară. Am crescut frumos iar interesul față de competiție este din ce în ce mai mare.  Îată ce a însemnat ediția de anul trecut:

51 de echipe,peste 100 de meciuri, 2 zile de competiție, peste 200 de jucători, 7 țări, 3 continente - acestea sunt cifrele Be You 3x3 Challenge 2017.

Ediția de anul trecut a arătat adevărata putere a sportului trecând peste orice diferență culturală, rasială, etnică, lingvistică, de vârstă și statut social. Pentru două zile, terenul de baschet de la Complexul Turistic de Natație Târgoviște s-a transformat într-un loc al multiculturalității și diversității găzduind jucători din România, Bulgaria, Estonia, Olanda Statele Unite, Siria și China.

O categorie aparte a acestui turneu a fost reprezentată de baschetbaliștii în scaun rulant care au demonstrat că voința învinge mereu și că sportul este destinat tuturor.

Deasemenea atelierele de educație nonformală au completat un eveniment complex cu impact social puternic

Ediția din acest an o să bată aceste cifre? 

Ești alături de noi?

 

Articole în presă:

 

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Nu sunt contributii facute
 • 26 /06
  2018
  1

  Vrei să te implici alături de noi?

  OFERTĂ PARTENERIAT

  Evenimentul nostru a ajuns la a șaptea ediție și a devenit unul dintre cele mai importante turnee internaționale din circuitul mondial FIBA 3x3, cu un interes sporit și de faptul că baschetul 3x3 a devenit SPORT OLIMPIC. Ediția din vara trecută a adunat 51 de echipe, peste 100 de meciuri, 2 zile de competiție, peste 200 de jucători din 7 țări de pe 3 continente, 4 ateliere de educație nonformală, peste 1300 de persoane implicate.

  Cu ajutorul tău, dragă sponsor, vom reuși să ducem și mai sus ștacheta și să ne mândrim cu un turneu despre care o să se vorbească în toată lumea la superlativ.

  Iată oferta noastră de parteneriat în cadrul turneului Be You 3x3 Challenge 2018:

  · 1500 lei sponsorizare— 1 A-Boards cu afișaj dublă față cu dimensiunea de 2,4/0,9 m (producția și printul revine în sarcina noastră, iar grafica în sarcina ta);

  · 5000 lei sponsorizare— 4 A-Boards + LOGO pe backdrop banner;

  · 10000 lei sponsorizare— 8 A-Boards + LOGO pe backdrop banner + LOGO pe afiș +  LOGO cu cu link către site-ul companiei și poziție prioritară pe pagina turneului;

  · 20000 lei sponsorizare—  Sponsor principal—4 A-Boards + LOGO pe backdrop banner + LOGO pe afiș +  LOGO cu cu link către site-ul companiei și poziție prioritară pe pagina turneului + 4 Steaguri pană + promovarea  companiei în spoturile radio.

  Contact:

  telefon 0737842244 sau email beyouroumania@gmail.com .