Best man

de Mihai Marian Ciupina
Adauga la favorite
Vezi
1953
vizualizari
0 lei
din 50,000 lei
Tîrgu Mureș, Județul Mureș
"Best man" este o competitie sportiva head to head antrenanta desfasurata intr-un mediu ostil cu teren accidentat.
Initiator proiect
2 proiecte

O scurta prezentare

Daca esti pasionat de sport extrem atunci acest proiect este pentru tine.

"Best man" consta intr-o competitie de tip "terrain mud run" transformata intr-o competitie campionat head to head cu doi concurenti. Castiga cel care reuseste sa treaca toate obstacolele si ajunge primul la destinatie.
 
In plus fata de alte competitii am adaugat posibilitatea de a lupta atat cu mintea cat si cu forta. De exemplu un obstacol se va putea trece in doua moduri, folisind o cale inteligenta sau prin forta bruta. Mai mult, traseele celor doi concurenti nu sunt paralele, ei pot interactiona cu scopul de a se sabota sau de a profita de contextul de moment si de particularitatea obstacolelor. Ideea este de a castiga persoana cea mai bine pregatita atat din punct de vedere fizic cat si intelectual.
 
Banii vor fi folositi pentru:
- achizitionarea de materiale din care se vor construi obstacolele( cauciucuri de masina, franghii, plase, scanduri) - 5000 RON
- doua costume de protectie compuse din casca, cotiere, genunchiere, manusi si costum special pentru corp 5000 RON
- inchiriere utilaje mici si mari pentru amenajarea terenului 10000 RON
- manopera construire si amenajare 6000 RON
- premierea concurentilor. Vor fi 16 concurenti care vor fi premiati dupa cum urmeaza, Premiul1 - 3000 ron, Premiul2 - 1500 ron, Premiul3 - 900 ron, iar restul cate 300 ron pentru participare si aparitia lor pe youtube.
- autorizatii si taxe de la autoritatile statului(primarie, jandarmi si probabil si altele) 4000 RON
- inchirierea terenului 5000 RON
- curatarea terenului si probabil renivelarea lui 3000 RON
- administrare proiect 1000 RON
 
 
Obstacole:
 
 
- obstacolele clasice din imagine vor fi gandite pentru a da o dinamica speciala cursei, astfel incat concurentii sa interactioneze intre ei astfel actiunea va fi antrenanta.
 
Campionatul va fi filmat iar inregistrarea va fi disponibila pe youtube.
 
In cazul in care nu se strange suma ceruta iar banii nu vor fi suficienti:
- daca suma stransa este sub 1000 RON aceasta va fi reportata spre un alt proiect personal din sprijina.ro (de exemplu pentru acest proiect au ramas 50 RON din proiectul "Grup freelancer" https://www.sprijina.ro/cauze/grup-freelancer-freeg)
- daca suma stransa este intre 1000 si 3000 RON voi organiza o cursa cu obstacole cat mai simple cu 4 concurenti, un singur premiu I de 1000 RON si alte premii de 100 RON iar un film va fi postat pe youtube.
- daca suma stransa este mai mare sumele investite in premii, complexitatea traseului si autorizatii vor creste proportional.
 
Pregatirile se vor desfasura in perioada 22 sep. - 22 oct. Desfasurarea campionatului va avea loc in perioada 23 oct. - 30 oct. Impartirea DVD-urilor 1 noi. - 15 noi.
 
 Evolutia proiectului se poate urmari la adresa http://ben.programare.club/

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Nu sunt contributii facute