Be You Challenge Targoviste

de Adrian Miloiu
Adauga la favorite
Vezi
1897
vizualizari
100 lei
din 2,000 lei
Târgoviște, Județul Dâmbovița
Asociația Be You are onoarea de a vă solicita colaborarea în derularea unui proiect național ce presupune organizarea de turnee de baschet 3x3.
Initiator proiect
7 proiecte
ONG
ONG profil verificat

Stimată doamnă/stimate domn,

                                 

Asociația Be You are onoarea de a vă solicita colaborarea în derularea unui proiect național ce presupune organizarea de turnee de baschet 3x3 dedicate practicării sportului de masă, distracției dar și dezvoltării dorinței de implicare în acțiuni sociale și de voluntariat.

Evenimentele organizate de asociația noastră sunt susținute de FIBA 3x3PLANET și Federația Română de Baschet făcând parte din rândul competițiilor oficiale de baschet 3x3 contând în clasamentul mondial FIBA. În cadrul turneelor viitoare dorim să introducem, pe lângă categoriile clasice, o categorie specială denumită “Șansă prin sport”. Prin această categorie dorim să valorificăm abilitățile sportive ale tinerilor instituționalizați oferindu-le șansa să-și realizeze un viitor prin sport. Avem în vedere urmărirea și selectarea celor cu abilități sportive de către antrenori de diverse specializari ai Cluburilor Sportive locale.

Recent am organizat un eveniment similar, Cupa YouthBank Târgoviște, prin care am sprijinit cu banii strânși în urma turneului fondul YouthBank Târgoviște din care se vor finanța proiecte ale liceenilor târgovișteni( http://www.columnatv.ro/tv/distractie-sport-fair-play/ ).

Proiectul nostru se desfășoară pe durata unui an, în decursul căruia vom organiza 10 turnee în mai multe orașe din țară (Târgoviște 3, Brașov 2, București 2, Ploiești 2 , Câmpulung 1).

Până în prezent am stabilit datele pentru primele două turnee, urmând ca în perioada imediat următoare să decidem datele tuturor evenimentelor.

Am fi onorați să deveniți partenerii noștri în acest proiect și să ne sprijiniți prin implicare, promovare, voluntariat, sponsorizări financiare sau materiale/premii necesare pentru buna desfășurare a evenimentului.

Bugetul necesar pentru desfașurarea fiecărui turneu din cadrul proiectului este în medie de 7000 lei și îl punem la dispoziție tuturor celor interesați.

Deoarece prin evenimentele noastre dorim să dezvoltăm și spiritul filantropic in rândul societății civile, am fi încântați de implicarea unui număr cât mai mare de sponsori indiferent de sumele acordate. Vedem acest fapt ca o lecție de civism și solidaritate.

Vă mulțumim anticipat pentru colaborare asigurându-vă că numele și imaginea dumneavoastră vor fi onorate și promovate prin această implicare!

Persoanele de contact:

  • Adrian Miloiu, Presedinte Asociatia Be You, 0737842244
  • Ilona Bálint, Manager Proiect, 0754281108

     Cu mulțumiri,

Adrian Miloiu - Președinte Asociația Be You

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

postat acum 7 ani
ultumim QuickMobile pentru sustinere! Chiar daca aceasta campanie de strangere fonduri nu a fost una de succes, noi credem in acest proiect si il vom relansa dupa o analiza temeinica a structurarii acestuia si a modului in care am facut prezentarea lui. Am aprecia ca pe viitor sa avem parte de comentarii la proiect....mai ales cu sugestii si critici. Pe curand! Echipa Be You
QuickMobile
acum 7 ani
Mult succes din partea echipe QuickMobile
100.00 lei