Be You 3x3 Challenge Târgoviște 2017

de Adrian Miloiu
Adauga la favorite
Vezi
1358
vizualizari
0 lei
din 15,000 lei
Târgoviște, Județul Dâmbovița
Sport, Educație, Sănătate
Initiator proiect
7 proiecte
ONG
ONG profil verificat

 

De ce să susți proiectul BeYou 3x3 Challenge Târgoviște?

Îți dăm 10 motive:

1. Jucătorii sunt îndrăgostiți de baschetul 3x3 și zeci de echipe așteaptă cu nerăbdare startul înscrierilor.

2. Trei zile pline, cu buget minim. Știm că e important bugetul în această perioadă, așa că am negociat pentru participanți cele mai mici prețuri la cazare, masă și acces în diferite locații. Astfel, vor avea un weekend cu baschet și distracție în vechea capitală a țării fără să îi usture la buzunar...;

3. Peste 200 de participanți se vor întrece la BeYou 3×3 Challenge în perioada 28-30 iulie, așa că distracția va începe vineri dimineața și va ține până duminică seară, atunci când vor fi desemnați câștigătorii cupelor și premiilor;

4. Participare internațională în lupta pentru punctele FIBA 3×3. În competiția noastră și-au anunțat prezența, alături de echipe din toate zonele țării, echipe de peste hotare. Spectacolul sportiv va fi unul de neratat;

5. Între meciuri participanții se pot relaxa cu hidrobicicleta pe lacul din parcul Chindia, cu o vizită la Curtea Domnească, pot admira orașul din Turnul Chindiei sau să viziteze locul unde și-au găsit sfârșitul dictatorii comuniști. Pot să se întindă la soare, să se bălăcească și să se dea pe toboganul acvatic la Complexul Național de Natație Târgoviște. Serile la Târgoviște sunt de vis, chiar dacă aleg terasele de pe Centrul Vechi, din jurul Curții Domnești sau aleg să mergă la un club, distracția și atmosfera plăcută o să îi însoțească;

6. Format ce nu plictisește niciodată -  pentru că meciurile sunt dinamice și victoriile se împart rapid după 10 minute de joc-spectacol. Spectatorii pot intra oricând în „ring” să participe la  concursuri dedicate numai lor...desigur, se lasă cu premii pentru câștigători;

7. Show-ul din teren este completat de muzică, dans, graffiti, invitați - în paralel cu turneul de baschet vom organiza și primul festival de cultură urbană „Street Made”;

8. Susți  cea mai nouă disciplină olimpică. Comitetul Internațional Olimpic a inclus Baschetul 3×3 în programul olimpic;

9. Activități de educație non formală prin atelierele „Stop radicalizării, baschetul 3x3 ca exemplu”, „Multiculturalitate și diversitate prin sport” și „ Drepturile omului”;

10. Demonstrații sportive ale cluburilor sportive dâmbovițene.

Așadar:

- Susține proiectul nostru donând astăzi.

- Ai o firmă cu profit? - 20% din impozitul companiei poate susține evenimentele noastre...iar tu câștigi promovare alături de cea mai dinamică organizație de tineret și sport, câștigi respectul comunității pentru că reprezinți o companie responsabilă social și nu în ultimul rând câștigi satisfacție personală bucurându-te că ai făcut posibile aceste evenimente și o parte din impozitul tău este cu adevărat vizibil pentru toată lumea.

- Ești un tânăr artist talentat? - aici e de tine...dă-ne un semn și te vom promova în evenimentele noastre.

- Ești dornic să te înscrii? - pregătește-ți din timp echipa și stai cu ochii pe noi și pe site-ul FIBA 3x3planet.com...locurile sunt limitate și trebuie să fi rapid.

- Ești dornic de dezvoltarea continuă a competențelor tale într-un mediu plăcut alături de oameni dedicați scopului lor? Cauți experiențe noi, provocări sau o cale de a face ce-ți place? Dacă ai niște timp liber, ne-ar face plăcere să te avem aproape! - Completează formularul de voluntariat!

 

- Deja au venit alături de noi FIBA 3x3 PlanetClubul Sportiv Școlar Târgoviște, compania Meda Park . 

Tu ce faci?

PROGRAM ACTIVITĂȚI Be You 3x3 Challenge 2017:

 • 17 IULIE - Stop radicalizării, baschetul 3x3 ca exemplu - ATELIER
 • 28 IULIE - Multiculturalitate și diversitate prin sport - ATELIER
 • 18-27 IULIE - Human Right for You and Me - PROIECT INTERNAȚIONAL
 • 28-30 IULIE Be You 3x3 Challenge 2017 - COMPETIȚIE SPORTIVĂ 
 • 28-30 IULIE - Street Made - festival de cultură urbană - ediția I
 • 30 IULIE - Drepturile omului - ATELIER
 • 9 AUGUST - Sport, educație, sănătate - ATELIER

http://beyou.ml/ro/3x3/

 https://play.fiba3x3.com/events/3a3b9866-d733-4cd6-b8c3-82dd4a04e571 

 

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Nu sunt contributii facute
 • 05 /08
  2017
  1

  51 de echipe,peste 100 de meciuri, 2 zile de competiție, peste 200 de jucători, 7 țări, 3 continente - acestea sunt cifrele Be You 3x3 Challenge 2017.

  Ediția din acest an a arătat adevărata putere a sportului trecând peste orice diferență culturală, rasială, etnică, lingvistică, de vârstă și statut social. Pentru două zile, terenul de baschet de la Complexul Turistic de Natație Târgoviște s-a transformat într-un loc al multiculturalității și diversității găzduind jucători din România, Bulgaria, Estonia, Olanda Statele Unite, Siria și China.

  O categorie aparte a acestui turneu a fost reprezentată de baschetbaliștii în scaun rulant care au demonstrat că voința învinge mereu și că sportul este destinat tuturor.

  În prima zi de turneu, dedicată baschetului masculin, jucătorii au dat tot ce aveau mai bun pentru a se califica în fazele superioare la -18 și Open Masculin.

  Duminică au intrat în arenă toate categoriile și meci după meci ne-am îndreptat către finale. Meciuri spectaculoase, atmosferă plăcută, noi prietenii legate.

  Mulțumim sponsorului principal Meda Park fără de care acest eveniment nu ar fi avut loc și partenerilor noștri: Consiliul Județean Dâmbovița, Primăria Târgoviște, Complexul Turistic de Natație Târgoviște, Crucea Roșie Dâmbovița, Sport Arena și FIBA 3x3.

  Adresăm mulțumiri speciale voluntarilor și prietenilor noștri care ne-au fost alături și-au dăruit timp și energie pentru ca acest turneu să se desfășoare în cele mai bune condiții.

  Câștigătorii turneului au fost:

  CATEGORIA + 35 MASCULIN:

  loc 1- Make și Prietenii - Marian Georgescu, Paul Helcioiu, Adrian Lăzărescu, Horea-Mircea Radu – București.

  loc 2 – Preabericiții – Eduard Cârstea, Corvin Ion Diaconescu, Mircea Daniel Lupasc,

  CATEGORIA -14 FEMININ:

  loc 1 - Basketbees Brașov - Ioana David, Alexia Frâncu, Dalia Bucur, Ioana Iles.

  loc 2 – Bad Girlzz – București – Mitu Alexia, Sîrbu Ruxandra, Vacaru Andreea, Daria

  CATEGORIA -14 MASCULIN:

  loc 1- Nutcrackers - Rareș Cristea- Focșani, Octavian Cioruță- Focșani, David Antonescu - Focșani, Alexandru Duță – Galați.

  loc 2 – Swish – București - Mishi Lihatchi, Patrascu Alexandru, Rafael Stamatoiu, Thommy Edmond.

  loc 3 – Team Harden – București - Niculescu Andrei-Iulian, Ionuț Onițoiu, Petre Paul Gabriel, Radu

  CATEGORIA -18 MASCULIN:

  loc 1 - Street Devils - Ziemer Zachary - București, Ștefan Idea - Curtea de Argeș, Alexandru Cana - București, Vlad Ionescu - București.

  loc 2 - Niște Necunoscuți București - Vișan Hara Luca, Ionescu Victor, Mihai Maciuca, Rareș Sava.

  loc 3 - Let The 3's Rain - Stoil Aladzhov- Bulgaria, Mihai Eremia - Ploiești, Minte Stoin - Bulgaria, Sorin Grigore - Ploiești.

  CATEGORIA BASCHET ÎN SCAUN RULANT:

  loc 1 - Flying Wheels - Ene Petre - Pucioasa, George Cătălin Petrosanu - Ploiești, Florin Teodorescu - București.

  loc 2 - Marian Pârvu - Târgoviște, Paul Vișan- Târgoviște, Kiss Zoltan - Ploiești.

  CATEGORIA OPEN FEMININ:

  loc 1 - Plopu lui Kiwo - Andreea Iuliana Ciausi - București, Ariana Andreea Padurariu - Târgoviște, Theo Dumitru - Târgoviște, Roxana Bucur - Târgoviște.

  loc 2 - AllStar Târgoviște - Sonia Miloiu, Samira Stan, Teodora Capanu, Diana Șerban.

  loc 3 - AgroSquad București - Sonia Vilcinschi, Alexandra Chitanu, Alexandra Anghel, Mihaela Chelariu.

  CATEGORIA OPEN MASCULIN:

  loc 1 - Estea - Estonia - Illimar PilK, Heigo Erm, Evart Kristjan.

  loc 2 - Get It And Go - Robert Foster - Statele Unite, Radu Mihai Buhlea - București, Ciprian Drăgușin - București, Jan Van Groningen – Olanda.

  loc 3 - Let The 3's Rain - Bulgaria - Stoil Aladzhov, Dimitar Dimitrov, Mintev Stoin.

  Turneul face parte dintr-un proiect mai amplu care cuprinde și ateliere de educație nonformală ce abordează teme precum radicalizarea, xenofobia, rasismul, drepturile omului, valorile europene, multiculturalitatea și diversitatea, importanța sportului și a educației în crearea unei societăți sănătoase, implicate și prospere.

  http://www.beyou.ml/ro/3x3/

  http://www.gazetadambovitei.ro/top-stiri/galerie-foto-competitia-internationala-de-baschet-de-la-targoviste/

  http://bgbasket.com/new.php?id=67504