Baricadele VII

de Iulian Andrei Crăciun
Adauga la favorite
482
vizualizari
960 lei
din 4,000 lei
15
zile ramase
FOLOSESTE CARDUL "SPRIJINA SI TU"
București,
Baricadele VII continuă seria publicistică "Baricadele" începută de Andrei Crăciun în îndepărtatul an 2014.
Initiator proiect
8 proiecte

 

Despre carte
Baricadele VII continuă o serie publicistică semnată de Andrei Crăciun & destinată, de acum, exclusiv colecționarilor. Seria a debutat în 2014, la Humanitas, și a continuat, în 2016, la Herg Benet. Mai departe: în 2017, la Hyperliteratura, și în 2019 la Editura GRI. În primăvara acestui an a fost publicată, tot la Editura Zugzwang, cartea Baricadele V, iar în această vară, de asemenea la Editura Zugzwang, cartea Baricadele VI.  

Baricadele VII acoperă exclusiv anul 2021. În ea veți găsi texte despre: Marcelo Gallardo, Italia campioana Europei la fotbal, Maradona, Ioan Chirilă, Peter Schmeichel, Francesco Totti, Ivan Patzaichin, Roberto Baggio, Eric Cantona, Kroos-Modric-Casemiro, Cavani, Lăcătuș, Batistuta, Luis Suarez, Iniesta, Dănuț Lupu, 6 februarie 1958, Neluțu Sabău, țara în care nimeni nu s-a compromis, golf pe cadavre, anotimpul despărțirilor, Voicu Rădescu, nostalgie, tranziție, Bacalaureat, Loredana Groza, Joan Baez, securism, Florența, Veneția, Paris, Napoli, Rodos, Roma, Atena, Praga, Hydra, Amos Oz, Kazantzakis, Dino Buzzati, Cortazar, Capote, jurnal din anii molimei.

 

Despre autor
Andrei Crăciun este ziarist, scriitor, părinte-fondator al Revistei Zugzwang. Printre cele mai recente cărți publicate se numără: “Socrate, mai ai ceva de spus?” (Zugzwang, 2022), “Bilili” (Paralela 45), “Viața de apoi a poetului” (Nemira, 2021) și “Prietenul visătorilor și al învinșilor” (Polirom, 2021).

 

Despre editură
Editura Zugzwang este un proiect care gravitează în trena Akademia Media Group & își propune să promoveze autori români contemporani. Plecăm de la zero și ne bazăm exclusiv pe sprijinul cititorilor care precomandă cărțile noastre. Vom publica: poezie, proză scurtă, publicistică, romane, cărți pentru copii și lucrări academice. La noi, prioritate au debutanții.

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Zainea Cornel
acum 3 zile
Succes Professore!
100.00 lei
Tomica Ciprian
acum 3 saptamani
A fost un an bun '83!
60.00 lei
Raluca Lacatusu
acum 3 saptamani
200.00 lei
Cristina Cozmovici
acum 3 saptamani
Mulți ani, Andrei!
100.00 lei
ADRIANA ZAMFIRESCU
acum o luna
Fac loc pe raft. Daca o tii tot asa, va trebui sa mai eliberez unul. Cu mare placere, desigur!
100.00 lei
e stanciu
acum o luna
200.00 lei
acum o luna
Să fie 7 minuni ale lumii vlahe
50.00 lei
Laura Netea
acum o luna
100.00 lei
Jianu Florian
acum o luna
50.00 lei