Aventurile buburuzei Mara

de Alina Elena Galoiu
Adauga la favorite
1304
vizualizari
1,006 lei
din 14,000 lei
București,
O carte scrisă din inimă despre emoții, aventuri și curaj, în care copiii se vor regăsi. Susține tipărirea ei prin precomandă!
Initiator proiect
1 proiect

Sunt Alina Găloiu, mamă și visătoare. Visez la o lume plină de empatie, în care emoțiile copiilor sunt primite cu deschidere și cu acceptare.

Toate aceste povestiri le-am inventat pentru fetița mea, Ariana, în drum spre grădiniță. Mă surprindeam, de fiecare dată, câte detalii pot adăuga în povestioarele pentru ea. Doream să transmit un mesaj cu fiecare poveste, o povață, un sfat, o soluție la o situație întâlnită sau un exemplu de comportament dorit într-o anumită împrejurare.

Mi-aș fi dorit să pot să fiu lângă fetița mea atunci când ea trecea prin experiențele specifice perioadei de la grădiniță. Nefiind posibil, am creat aceste povestioare despre emoții, prieteni noi, frici depășite, dor, curaj și iubire.

Aventurile buburuzei Mara este prima mea carte de povești. Am găsit pentru acest proiect de suflet un om minunat, Oana Gheorghe,  care a făcut ilustrațiile vesele, pline de viață și de culoare.

 

Sper că ți-am stârnit curiozitatea și interesul pentru susținerea editării cărții pentru ca tu și copiii cărora o să le citești povestioarele atât de reale să vă bucurați de lectură și de conectarea creată.

 

Precomandă cartea și susține tipărirea ei. Împreună putem aduce la lumina tiparului această carte plină de învățăminte sănătoase, pozitivă, emoționantă. Pentru ca cineva drag ție sau copilul tău să o citească iar și iar și să-și ia din ea curajul de a trece prin experiențe noi și pline de emoții.

 

Cred în acest proiect cu tot sufletul meu și, împreună cu susținerea ta, pot strânge cei 14 000 RON necesari pentru printare și lansare.

Îmi doresc să fie un minunat cadou de Crăciun.

Poți susține tipărirea cărții spunând ”Da” pentru una dintre cele trei variante:

 

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

postat acum 6 luni
Va multumesc mult pentru toata sustinerea voastra! Cine nu a primit inca carticelele este pentru ca nu am avut adresa completa. Puteti trimite datele dvs la adresa de email:alina.galoiu@yahoo.com, confirmati contributia dvs si veti primi cartea prin posta. O zi cu bucurii!
postat acum 9 luni
Multumesc mult de tot pentru sustinerea voastra! O sa reiau legatura cu fiecare dintre voi, care v-ati scris numele, pentru livrarea cartilor. Iubire! Alina
Sustinator anonim
acum 10 luni
Tot înainte...
127.00 lei
Sustinator anonim
acum 10 luni
Felicitari!
50.00 lei
Nicolae Oana
acum 10 luni
49.00 lei
Diana Martes
acum 10 luni
Multa bafta Alina, foarte faina ideea!
100.00 lei
Matei Andreea
acum 10 luni
Dream high and you will see beyond the sky! ????
150.00 lei
Sustinator anonim
acum 11 luni
Succes
100.00 lei
Roșu Roxana
acum 11 luni
Cel mai de suflet proiect!!
49.00 lei
Luiza Serban
acum 11 luni
Mult succes, Alina!!
127.00 lei
Bobocel Daniela
acum 11 luni
39.00 lei
Axon Adriana
acum 11 luni
Succes, abia asteptam sa vedem cartea tiparita!
39.00 lei
Sustinator anonim
acum 11 luni
Abia aștept să te cunosc, dragă buburuză Mara!
127.00 lei
Marica Mihaela
acum 11 luni
Ma bucur mult pt tine! Vei reuși!
49.00 lei