Cea mai mare comunitate de carti audio din Romania

de Georgeta Sanache
Adauga la favorite
3864
vizualizari
150 lei
din 1,000 lei
Vălenii de Munte, Județul Prahova
Infiintam cea mai mare comunitate de carti audio din Romania
Initiator proiect
2 proiecte

 

O scurta prezentare

Cărţile sunt creatoare de noi universuri. Citind o carte bună, tu de fapt intri într-o nouă lume, mult mai fascinantă decât realitatea. Este o lume din care n-ai mai vrea să ieşi niciodată. O lume în care ai vrea să-ţi continui, pentru totdeauna, aventura de a descoperi noi experienţe.

In prezent , tehnologia actuala nu ne mai acorda timpul necesar culturii. Timpul liber devine inexistent. Odata cu trecerea timpului , tehnologia avanseaza. Copii nostrii nu vor mai dori sa citeasca deoarece este "demodat".

De aceea doresc sa aduc magia cartilor audio si in Romania. Aceste tipuri de carti sunt foarte populare , mai ales in afara Europei. Daca sunteti o persoana care lucreaza mult in mediul online , cred ca este aproape imposibil sa nu fi auzit de renumitul Audible , cel mai mare producator si comerciant de carti audio in mediul online.

Consider acest lucru o oportunitate de a readuce cultura in Romania , si in acelasi timp sa tinem pasul cu viata de zi cu zi.

 

De ce am avea noi nevoie? Si ce vei obtine tu?

 In primul rand , pentru realizarea proiectului , un studio de inregistrari este vital. Prima mea intentie a fost sa folosesc un studio de inregistrari deja existent , dar ar fii fost o risipa de timp si de bani , asa ca m-am hotarat sa imi infiintez propriul meu studio , deoarece nu sunt necesare echipamente profesionale de editare a sunetului , si echipamentul necesar nu este foarte scump.

In al doilea rand , voi avea nevoie de naratori. 

In final , voi avea nevoie de persoane care sa administreze pagina web a proiectului , dezvoltatori pentru a putea aduce beneficii si pentru device-urile mobile si pentru a face reclama companiei.

   

Impactul

Consider ca acest proiect va avea un impact foarte mare mai aler persoanelor carora le place sa citeasca mult si asa isi petrec timpul liber. Un exemplu : Un zbor de la Bucuresti la New York dureaza cel putin 14 ore. 14 ore in care nu ai ce face mare lucru. Poti citi o carte. Dar caest lucru va deveni obositor dupa cateva ore. Cred ca este mult mai relaxant sa asculti o carte si sa te bucuri de ce-ti ofera zborul cu avionul decat sa stai sa citesti o carte. Un bun exemplu de succes al acestei idei este Audible.com , o companie infiintata de Amazon care a starans de-a lungul anilor multi admiratoriroducatori de content pe YouTube acestia facand reclama.

Provocari

Cea mai mare provocare este de a gasii persoane capabile pentru a nara , luand in vedere capacitatea de a citii corect , tonalitatea vocii si in cele din urma spiritul de echipa. Restul este floare la ureche.

     

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

QuickMobile
acum 6 ani
Echipa QuickMobile va sprijina in acest proiect frumos. la cat mai multe astfel de proiecte !
50.00 lei
SOLE
acum 6 ani
Superb proiect !
100.00 lei
 • 26 /11
  2015
  2

  Multumim QUICKMOBILE pentru contributie.

 • 23 /11
  2015
  1

  Multumim SOLE pentru contributie.