Atelier Tamplarie

de Radu Ghiocel
Adauga la favorite
Vezi
5276
vizualizari
211 lei
din 8,000 lei
Pitești, Județul Argeș
Obiectivul meu este sa infiintez un atelier pentru prelucrarea lemnului, fac obiecte decorative pentru interior, de la lampi la dulapioare si scaune .
Initiator proiect
3 proiecte

 In ziua de azi traim intr-o perioada a vitezei, orice produs trebuie facut cat mai repede ,livrat si vandut la fel de repede de multe ori chiar la usa clientului, ca procesul sa fie cat mai eficient . Orice produs de la mancare la calculatoare si soft urmeaza mai mult sau mai putin acest tipar, asa dicteaza piata si nu ai cum sa te impotrivesti pentru ca daca o faci de multe ori nu esti competitiv si esti dat la o parte. 
Prin acest proces de standardizare , prin incercarea de a fi cat mai eficient si prin economisirea chiar si a unui surub dintr-o anumita componenta pentru maximizarea profitului se uita de multe ori de frumusete sau de desing sau costurile cresc foarte mult .
In Romania exista multe mestesuguri frumoase traditionale, unii le numesc invechite sau considera ca stau in calea progresului eu personal nu impartasesc aceasta opinie dar o pot respecta . Prin acest proiect incerc sa pun bazele unui atelier de tamplarie traditional unde sa se lucreze cu lemn masiv nu cu lemn presat cum sunt majoritatea pieselor de mobilier din ziua de azi, iar piesele sa fie lucrate manual nu la masini automate.
Importanta acestui proiect pentru mine consta atat in partea materiala (ca sa fim sinceri) dar si in faptul ca imi implinesc un vis si pot oferii doritorilor piese de mobilier unice facute de mine personal si ma mandresc cu faptul ca aceste piese ar putea infrumuseta casa unei anumite pesoane .
 
Fondurile primite din donatii vor fi folosite atat in amenajarea unei magazii unde vom lucra cat si pentru cumpararea de aparatura .
   -Fierastrau circular
   -Fierastrau normal automat
   -Polidisc 
   -Menghina
   -Masina de smirgheluit
   -Masina de gaurit
   -Banc de lucru
   -Rindea
   -Raspila
 
Pentru recompensele unice de peste 150 lei am ales sa fac un tip de lampa care mie personal mi se pare frumoasa , oarecum nonconformista , as fi vrut sa fac cate o piese unica pentru fiecare donatie dar pentru a fluidiza procesul de trimitere al recompenselor si pentru a putea sa ma tin de cuvant in cazul in care proiectul se va finaliza am ales sa ofer doar acest produs la recompense.
 
Pentru informatii suplimentare imi puteti trimite un mail sau un mesaj , sper ca impreuna sa putem realiza acest obiectiv sa sa cream ceva frumos impreuna, va multumesc.

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

postat acum 8 ani
Pe langa echipa Quick Mobile care a fost primul meu sustinator, as dori sa-i multumesc si ANDREEI GHERHES pentru ca a decis sa fie cel de al doilea sustinator :) . Multumesc Andreea.
Gherhes Andreea
acum 8 ani
10.00 lei
Gherhes Andreea
acum 8 ani
Plata cu card "sprijina si tu!"
1.00 lei
QuickMobile
acum 8 ani
Super felicitari pentru initiativa. Intreaga echipa QuickMobile va sprijina !
200.00 lei
  • 03 /06
    2016
    1

    Le doresc tuturor sustinatorilor si viitorilor sustinatori o zi cat mai frumoasa . Clipul care urmeaza este dedicat in special celor de la QuickMobile care m-au influentat intr-un mod cat se poate de pozitiv dar si viitorilor sustinatori.