ASOCIATIA FUMATORILOR

de Radu-Bogdan Stoica
Adauga la favorite
3093
vizualizari
0 lei
din 100,000 lei
București, Municipiul București
Senatul a introdus o modificare a legii antifumat care permite constituirea celor care au acest viciu in asociatie pentru a avea drepturi si avantaje
Initiator proiect
2 proiecte

Doresc să înfiinţăm împreună un ONG care să se ocupe în principal de drepturile fumătorilor, acum cand prin noua lege adoptată, a fost îngrădit acest drept elementar.

Aici găsiţi toate detaliile despre modificarea legii antifumat.

Vom înfiinţa o campanie în mediul online pentru promovarea intereselor noastre si imediat cum demarăm proiectul vom avea  un site,  PORTALULFUMATORILOR.RO , pe care să putem găsi locurile si cluburile fumătorilor din toata ţara, organizate pe localităţi şi judeţe !

În forma actuală, legea interzice fumatul inclusiv în cluburile private, cu circuit închis. Potrivit prevederilor, „spaţiu public închis se înţelege orice spaţiu accesibil publicului sau destinat utilizării colective, indiferent de forma de proprietate ori de dreptul de acces, care are un acoperiş, plafon sau tavan şi care este delimitat de cel puţin doi pereţi, indiferent de natura acestora sau de caracterul temporar sau permanent”.

Cel mai important aspect, este faptul de a fi uniţi pentru a  lupta pentru drepturile noastre !

 

 

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Nu sunt contributii facute