Am si eu copilul meu !

de Anda-Victoria Goia
Adauga la favorite
3951
vizualizari
190 lei
din 5,715 lei
Aiud, Județul Alba
Sprijinirea unui copil catre o viaţă mai bună prin susţinerea acestuia într-un centru recreativ educaţional !
Initiator proiect
1 proiect
ONG
ONG profil verificat

     Proiectul are scopul de oferii unui copil care provine dintr-o familie fără posibilităţi materiale, sau de la  o casă de copii, posibilitatea de a beneficia de serviciile complete ale unui centru educativ recreaţional. Avem astfel certitudinea că acest copil îşi va îmbunătăţii rezultatele la învăţătură, va deprinde noi abilităţi practice, va avea o conduită morală exemplară.

    Programul se adresează elevilor din ciclul primar (clasele 1-4) şi se va desfăşura pe perioada anului şcolar 2015-2016, începând cu luna septembrie.  Programul cuprinde asistenţă la efectuarea temelor şi la aprofundarea cunoştinţelor deprinse în şcoală, activităţi educative interactive, ore de desen, cursuri de limba engleză cu profesor vorbitor nativ de limba engleză, excursii şi multe altele.

    Alegerea elevului care va beneficia de acest proiect se va face printr-o analiză riguroasă a situaţiei materiale pentru fiecare caz în parte.

    Costurile totale ale programului sunt 5.715 lei şi includ cheltuielile cu centrul, masa de amiază pe toată perioada, cheltuielile de transport cu preluarea de la şcoală, orele de engleză, şi toate celelalte activităţi suplimentare pe care le desfăşoară centrul pe perioada anului şcolar.

    Parte din activitatea centrului o puteţi gasi pe facebook la Centrul Recreativ Educaţional Bianca.

    În funcţie de suma cu care veţi sprijini acest proiect, asociaţia “Am şi eu copilul meu !” vă va ţine la curent cu evoluţia copilului pe care-l susţineţi, vă va expedia parte din lucrările acestuia, şi dacă decideţi să sutineţi costurile integrale, pentru un an, a unui copil, veţi avea posibilitatea să ţineţi legătura cu acest copil via mijloacele moderne de comunicare.  

Asociaţia “Am şi eu copilul meu !” vă mulţumeşte în numele copiilor pe care îi susţineţi.

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

acum 8 ani
10.00 lei
Belu Corina
acum 8 ani
10.00 lei
acum 8 ani
10.00 lei
QuickMobile
acum 8 ani
Va felicitam pentru cauza/proiectul facut si va recomandam sa deschideti cat mai multe pentru ca cu ajutorul comunitatii se pot face lucruri marete !
150.00 lei
Sustinator anonim
acum 8 ani
Excelenta cauza ! Bravo !
10.00 lei