Ajutor pentru continuarea studiilor

de Marian Nicolae Blana
Adauga la favorite
53
vizualizari
0 lei
din 3,000 lei
4
zile ramase

TRIMITE SMS 10 EURO

Trimite 'sprijina    2206    numele tau' la

Orange: 7560
Vodafone: 7410
FOLOSESTE CARDUL "SPRIJINA SI TU"
Bucuresti,
Am nevoie de ajutor pentru finalizarea studiilor
Initiator proiect
1 proiect

 

Salutare tuturor! Mă numesc Blană Nicolae Marian, sunt din București, am 21 și sunt student în cadrul facultăți Româno-Americană cu specialitatea kinetoterapie și motricitate specială. ( https://imgur.com/zVefAOk ) ( https://imgur.com/a/dY5Edj1  )
Eu am ales această meserie, deoarece în jurul vârstei de 14 ani, am avut nefericita ocazie de a ajunge într-un cabinet de recuperare. Practicam un sport de contact, rugbi. În urmă unui meci, am reușit să îmi rup un tricou și în acelaș timp și un mușchi. Mai exact mușchiul femural de la piciorul drept. Aici am avut onoarea de a cunoștea câțiva dintre prietenii mei. Din nefericire, ei nu aveau doar o ruptură de mușchi, aveau neuropatie peroniera, mai pe scurt paralizie a piciorului. Am petrecut o perioada de 6 săptămâni și pot spune că de la zi la zi, acești oameni mă fascinau pe zi ce trece. Deși erau incapabili de a se mișcă, ei tot aveau speranța, pozivitate ceea ce mă făcea și pe mine să mă încarc cu o stare de bine. Faptul determinant pentru mine, a fost primul lor pas. După 5 săptămâni de când am început să merg la clinică, Andrei a reușit să se ridice pe propriile picioare. De atunci a fost doar un pas la propriu și la figurat pentru el pentru a trece la următorul nivel, și să pășească. Această determinare a să m-a făcut să mă decid. Kinetoterapeut vreau să mă fac! Să ajut și eu la rândul meu alte persoane la fel că și el. Să îi ajut să își îndeplinească un vis deși pentru noi banal dar pentru ei un lucru enorm, să meargă!
Zis si facut dupa, terminarea liceului si obtinerea diplomei de bacalaureat, eu impreuna cu parintii mei am decis sa ma inscriu la facultatea de kinetoterapie Romano-Americana. Totul era frumos, deja imi vedeam visul cu ochii, cum va urma sa ajut toti acesti oameni neputinciosi sa mearga si sa se puna pe propriile lor picioara. Insa din nefericire, am inceput sa merg odata cu inceperea facultati cu piciorul stang. Un necaz imens s-a abatut asupra mea, si familiei mele. Un incediu devastator ne-a distrus atat casa cat si toate bunurile materiale. Toata munca si toata agoniseala parintilor mei a fost distrusa intr-o noapte de 8 spre 9 septembrie chiar de ziua mea de nume, de sfanta Marie .
https://imgur.com/kJNpjfi  (act doveditor ce atesta incendierea imobilului)
https://isubif.ro/local/incendiu-str-iordache-nastase/  (stire la televizor)
https://drive.google.com/file/d/15LTVMolP1qroZ8azJweedcrVTAqBU1H8/view  (incendiu)
https://drive.google.com/file/d/1qNBHoA7yfX5ikMKztU9WLogPn2z9qtt8/view  (apartament)
https://drive.google.com/file/d/1j5GbyU0YSL4_hw_25mSIJnJolzjcziqY/view  (apartament)
https://drive.google.com/file/d/1IY7hLDC0wGnPeO4L12b5RB8hlYSx97In/view  (apartament)
O deflagrație de la o curtea învecinată, a distrus munca si speranța a 54 de familii. Blocul era situat pe strada Iordache Nastase, o strada din sectorul 5. Din nefericiere, greșală părinților mei a fost de a cumpără această locuința fără finalizarea totală a documentelor ( https://imgur.com/0GSIftq  ~contract de vanzare-cumparare ). Întrucât casă nu a putut fi asigurată. O gresala ce au făcut-o toate cele 54 de familii. Toți am pierdut tot ceea ce aveam mai preț, iar acum suntem în situație în care nimeni nu ne poate despăgubi. Blocul a fost construit ilicit, însă nimeni nu avea să știe asta. Dezvoltatorul blocului amână de la o săptămâna la altă finalizarea actelor, până când necazul ne-a distrus speranțele și visele Am dat în judecat atât persoanele în cauza ce l-au lăsat să construiască acest bloc, cât și pe el, pe dezvoltator ( https://imgur.com/a/KKMNS1k    ~inregistrare plangere parchet https://imgur.com/Eb5AyR5  ~plangerea ). Așteptăm cu multe speranțe finalizarea dosarului, și tot odată despăgubirea celor pierdute.În momentul actual locuiesc atât eu cât și vecinii mei, într-un bloc de necesitate. Dintr-un moment în altul, putem fi dați afară de aici în stradă, și nu avem siguranță zilei de mâine. ( https://imgur.com/eOyDgGy  ~dovada locuinta de necesitate )
Tot odată cu pierderea acestei locuințe, părințîi mei și-au pierdut și locurile de muncă. Mama lucra la o florărie, iar tatăl meu de profesie electrician. Nevoiți fiind să fie prezenți în sălile de judecată, aceștia și au pierdut locurile de muncă. Pandemia ce a lovit întregul glob pamantesc ne a lovit și mai tare, iar acum ne zbatem să trăim de la o zi la altă. Tatăl meu bolnav cardiac fiind, la primirea unei vesti in toiul noptii acesta a suferit un infarct miocardic ( https://imgur.com/pqGQ57u ~bilet externare), mama sa, bunica mea s-a stins din viata mea la varsta de 70 ani. ( https://imgur.com/a/gJ2Ulpx  ~deces bunica) Supărările l-au năpăstuit, și ii mulțumim bunului Dumnezeu că el este încă printre noi.
De voie de nevoie am fost nevoit să pun facultatea pe planul 2 ,deoarece am fost obligat să mă angajez. Lucrez într-un casino online, însă salariul este minimul pe economie. Este foarte dificil să strâng bani. Deși nu m-aș fi gândit niciodată, am ajuns în incapabilitatea de a îmi plăti facultatea. Taxa este undeva în jurul sumei de 900 de euro pe an. Cu chin și vai am reușit să plătesc prima tranșă de 415 euro, singur din banii strânși și munciți de mine. Însă după infarctul tatălui meu, pierderea bunicii si pierderea seviciului al ambilor părinți, sincer va spun, nu îmi pot permite să plătesc următoarele tranșe. Respectiv 305 euro și 180 euro ( https://imgur.com/LGMbGlR  ~suma taxelor ). Cu durere, cu rușine și cu respect în suflet, va cer ajutorul. Întind o mâna în față voastră și va rog să mă ajutăți să pot ajuta și eu alți oameni la rândul meu. Îmi doresc din suflet să termin această facultate așa că dacă mă puteți ajuta cu orice suma, aceastea sunt conturile mele.
Lei IBAN: RO43INGB0000999909506331
Titular cont: Nicolae Marian Blana
Euro IBAN: RO53INGB0000999910869583
Titular cont: Nicolae Marian Blana
Vă mulțumesc!

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Nu sunt contributii facute