Ajutati-ne sa ajutam!

de Sorin Vatavului
Adauga la favorite
Vezi
2848
vizualizari
100 lei
din 5,000 lei
Târgu Lăpuș, Județul Maramureș
Asociaţia Bunul Samaritean Ţara Lăpuşului îşi propune, printre alte obiective, să ajute elevii Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Târgu Lăpuş
Initiator proiect
1 proiect

Scopul Asociaţiei Bunul Samaritean Ţara Lăpuşului este umanitar și constă în organizarea şi desfăşurarea de activități complexe de binefacere, manifestări culturale și educaționale, sesiuni formative, conferinţe, seminarii, mese rotunde pe diverse teme, spectacole, care să contribuie la sprijinirea materială a persoanelor aflate în dificultate, la dezvoltarea personală și emanicparea comunității.


Printre obiectivele noastre se numără acordarea de ajutor material sau financiar unor persoane aflate în dificultate și sprijinirea materială și culturală a diferitelor categorii de persoane, în vederea continuării sau a finalizării studiilor, a formării profesionale şi dezvoltării personale.

Un prim obiectiv al asociaţiei este acordarea de sprijin financiar şi material elevilor cu dizabilităţi înscrişi la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Târgu Lăpuş, judeţul Maramureş (http://cseitargulapus.wikispaces.com).

Deşi este la începuturi, asociaţia noastră a reuşit împreună cu comisarii Gărzii naţionale de mediu din Maramureş, să organizeze manifestările dedicate zilei de 1 iunie şi prin intermediul S.C. Fundamental com, să achiziţioneze şi să doneze elevilor cazaţi în internatul Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă, articole de îmbrăcăminte în valoare de cca 3000 lei.

Cu sprijinul dumneavoastră şi a altor persoane cu suflet, intenţionăm să ajutăm în continuare elevii acestei şcoli dar şi alte persoane din Ţara Lăpuşului, aflate în dificultate.

 

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

QuickMobile
acum 7 ani
Mult succes si la cat mai multe cauze/proiecte frumoase
100.00 lei
 • 24 /08
  2015
  2

  Deşi donaţiile efectuate au fost sub aşteptările noastre, vom încerca în continuare să ajutăm elevii şcolii speciale din Târgu Lăpuş precum şi alte persoane din zonă, aflate în dificultate. Mulţumim domnului Remus Pakei pentru sprijinul acordat în promovarea asociaţiei noastre şi

 • 28 /07
  2015
  1

  Mulţumim QuickMobile Baia Mare pentru donaţia efectuată. Este primul donator pentru cauza noastră şi sperăm, nu ultimul.