Ajuta-ma sa inving autismul

de Alexandra Grancea
Adauga la favorite
1038
vizualizari
0 lei
din 20,000 lei
Mioveni, Județul Argeș
Copiii cu autism sunt cu adevarat speciali si merita sansa de a fi cat mai aproape de normalitate.Fii tu cel care intinde o mana de ajutor!
Initiator proiect
1 proiect
ONG
ONG profil verificat

O scurta prezentare

Am initiat aceasta campanie din dorinta de a ajuta cazurile sociale ale copiilor cu autism din cadrul asociatiei noastre. Din pacate, singura modalitate de a dobandi abilitati adecvate varstei si de a putea ajunge la un optim de independenta, sunt terapiile ABA, terapi pe care parintii nu si-le pot permit. Prin strangerea de fonduri in urma acestei campanii vrem ca aceste suflete inocente sa poata beneficia in continuare de terapie.

Eu ma numesc Alexandra Grancea si sunt presedintele Asociatiei Zambeste si Daruieste. Asociatia noastra lucreaza cu micuti cu nevoi speciale si ne straduim sa le sprijinim cauza.

Este extrem de importanta sustinerea dumneavoastra pentru ca orice ajutor poate ajuta la schimbarea in bine a unei vieti. Acesti copilasi merita ajutorul dumneavoastra, merita sansa la o viata cat mai aproape de normalitate. 

Orice suma este binevenita!

Pentru ca ei au nevoie de terapie in permanenta , iar pentru a putea recupera din abilitati se recomanda intre 4-8 h de terapie zilnica, 2h de terapie costand 70 lei, parintilor le este imposibil sa faca fata, desi se afla in disperare de cauza.

Pentru cei care ne vor sustine cauza vom avea recompense create in cadrul asociatie noastre de catre copilasi cu ajutorul nostru. Aceste recompense constau in: felicitari, borcanele pictate, suport de pixuri, minirame foto, cosulete,etc.

Sustinatorii se vor simti in primul rand mai impacati cu ei stiind ca au putut contribui la imbunatatirea calitatii vietii a unui copil inocent, iar impactul la nivelul comunitatii va fi acela de acceptare si constientizare a nevoilor acestor copii.

Alte cai/moduri in care ne puteti ajuta

Ne mai puteti ajuta prin directionarea a 2% din impozitul pe venit a tuturor persoanelor angajate si pensionate si deasemenea prin directionarea a 20% din impozitul pe profit al firmelor. Nu va costa nimic sa faceti acest gest, banii oricum se duc in impozitele de stat, dar facand acest lucru puteti ajuta un copil cu autism sa fie cat mai aproape de normalitate. Formularul tip vi-l pot trimite pe adresa dumneavoastra de email, la fel si contractul in cazul directionarii celor 20% din impozitul pe profit al fimelor.

 

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Nu sunt contributii facute