Proiect muzical indie - Adame Wolf

de Madalina Girju
Adauga la favorite
Vezi
7155
vizualizari
11,050 lei
din 11,000 lei
București,
Obiectivul campaniei este de strânge fonduri pentru a putea înregistra, produce și masteriza un EP de 4 piese la calitate de studio.
Initiator proiect
1 proiect

 INTRODUCERE
Salutări!
Dacă ești nou, eu sunt Adame Wolf, pe nume de scenă și în mare parte compun, scriu și cânt.
Am postat muzică pe internet o lungă perioadă de timp, concertând în mare parte în Sibiu. Până acum am compus și înregistrat totul acustic, am editat sunetul și am făcut vocile de fundal realizând chiar și un cover-art unde a fost nevoie, făcând fotografii singură de acasă, însă e timpul să duc lucrurile la următorul nivel.
Acesta e canalul meu de youtube:
 
OBIECTIV
Vreau să fac un EP, o colecție de 4 piese. Piesele sunt compuse deja și așteaptă să fie produse și oferite lumii. Pot spune că am găsit în sfârșit după lungi căutări ceva ce îmi lipsea cu totul. Un plan clar, o echipă cu care să lucrez, un loc în care să duc EP-ul la capăt și idei, multe idei. Pentru prima dată pot să spun că intențiile mele profesionale se aliniază cu ale altora și întâmplarea face că sunt și extraordinar de buni pe ce fac.
 
Cu toate condițiile astea îndeplinite singurele obstacole ramase sunt cele financiare și de aceea apelez la voi. Ideea campaniei este de a strânge o sumă de bani necesară pentru înregistrarea, producția, mixarea și masterizarea pieselor, pentru distribuție și finisare, evident plata oamenilor care sunt implicati.
 
AȘTEPTĂRI
Absolut toți banii se duc în aceste direcții + spre realizarea unui stoc mic de merch care va reveni spre voi în ordinea contribuțiilor. Cu alte cuvinte cu ajutorul vostru vom aduce EP-ul la viață în cel mai profi mod cu putință.
In felul în care estimez eu dacă 200 de persoane ar contribui cu sume modeste am putea ajunge împreună la scopul propus.
 
RECOMPENSE
Evident, nu pot să vă cer o astfel de favoare fără să dau înapoi și de aceea m-am gândit la mai multe moduri prin care să vă răsplătesc, așa că fiecare veți primi garantat EP-ul digital gratuit plus abonarea la un newsletter în care vă voi trimite o grămadă de material de backstage de la producția EP-ului.
Voi oferi de asemenea un concert live de 30 de minute (în format online), piese bonus (most excited for that) și în funcție de stocul de care voi dispune la finalul campaniei, vă voi oferi în funcție de stoc primilor susținători câte un tricou Adame Wolf. Asta înseamnă primul meu val de merch. Super.
 
 
MESAJ
Vreau ca ajutorul pe care mi-l oferiți sa merite pentru voi. iar campania va fi deschisa o perioada destul de lunga de timp astfel încât să aveți timp de decizie. În felul acesta, dacă totul merge bine, pot spune că voi ați ales lucrul ăsta și voi ați ales ca povestea mea să înceapă să se contureze. E pe de o parte o responsabilitate pe care o arunc pe voi (sorry), pe de altă parte e un mare indiciu pentru mine și pentru alții din industrie dacă muzica asta merită o șansă și dacă are potențial. Eu cred că doar lucruri bune pot porni de aici.
 
Vă mulțumesc,
Wolfy

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Sustinator anonim
acum 3 ani
Esti incredibila si meriti cei mai bun
50.00 lei
Sustinator anonim
acum 3 ani
2,093.00 lei
Ioana Leda
acum 3 ani
*GIF of me throwing money at you*
50.00 lei
Daniel
acum 3 ani
Plata facuta cu SMS
10 euro
Biriescu Larisa
acum 3 ani
Multa bafta! Te astept in Timisoara dupa this crazy period sa ne (in)canti :). Hugs!
50.00 lei
Stratulat Ștefania
acum 3 ani
50.00 lei
Tirsoreanu Andrei
acum 3 ani
Mult succes
50.00 lei
Hălmagi Călin
acum 3 ani
10.00 lei
Sustinator anonim
acum 3 ani
100.00 lei
Vlad Gidea
acum 3 ani
Mult success cu albumul, felicitari pt munca depusa pana acum si multa bafta in continuare! Daca vizitati Copenhaga si aveti nevoie de un ghid local va astept cu mare drag
500.00 lei
Mateescu Dan
acum 3 ani
Sper sa ajungi departe, meriti!
100.00 lei
acum 3 ani
100.00 lei
Silviu Stefan
acum 3 ani
Mult succes!
100.00 lei
Vlad
acum 3 ani
50.00 lei
Elena Mihai
acum 3 ani
Nu stiu daca iti mai aduci aminte dar de mica erai cu chitara in mana. Eu imi aduc aminte ca iti spuneam sa canti, si erai timida. Ma bucur pentru tine, ai pierdut timiditatea, vei avea de castigat pe viitor. Succes iti urez pe toate planurile.❤️❤️❤️
60.00 lei