ABM

de Sandu-Emanuel Barbu
Adauga la favorite
Vezi
1107
vizualizari
3,149 lei
din 30,000 lei
Baia Mare,
Acum 15 ani, în joacă, am lansat filmul "Clubul Media". Acum e rândul unui film despre şi cu baschet. Povestea adevărată a echipei KATZ.
Initiator proiect
1 proiect

Povestea adevărată a echipei de baschet "KATZ".

De aproape 15 ani, zeci şi zeci de fete de grupe diferite de vârstă au fost antrenate în mod gratuit, numai din pasiune pentru baschet, de către scenaristul şi regizorul filmului. Acesta a trebuit să devină antrenor pentru a realiza filmul. Scopul său este ca povestea "KATZ" să inspire PERSEVERENŢĂ, fairplay, optimism şi spiritul de echipă; şi... a împrumutat melodia lui Alvaro Soler, scriind textul pentru melodia reprezentativă pentru echipa sa:

Am descoperit, de-a lungul anilor, că un sport îţi deschide un orizont special. Cu condiţia să ai ochii deschişi şi camera pregătită. Lecţiile de viaţă nu trebuie niciodată să treacă pe lângă noi neobservate:

Un sport practicat doar pentru sănătate şi voie bună leagă prietenii care nu au termen de expirare. Aşa este cazul tradiţiei noastre de iulie. Bătaia cu apă:

La început, acum aproape 14 ani, când aveam doar entuziasm, fără experienţa şi mijloacele tehnice de acum, am filmat stângaci ceea ce noi am numit ABM TRAILER. Cu ajutorul tău, filmul ABM va fi filmat în calitate 4K şi va avea şi un trailer nou la nivelul aşteptării şi aşteptărilor:Filmul se bucură de ajutorul şcolii gimnaziale Avram iancu din Baia Mare, în care s-a filmat prima producţie cu copii, filmul Clubul Media (îl poţi viziona gratuit dând click AICI) - de la care a plecat dorinţa de a face un film cu şi despre baschet:

Prietenia noastră de pe terenul de baschet ajunge uneori şi în punctul în care sunt rugat să le ajut pe fete la un proiect şcolar. Aşa a fost cazul cu filmuleţul următor, legat de siguranţa folosirii Internetului; bineînţeles că ajutorul pentru realizarea lui a venit de la şcoală şi echipa KATZ:

 Prietenul meu, profesorul de sport Călin Gheorghe a fost primul din cei fără de care KATZ nu ar fi avut unde să se antreneze. Clubul său, "Sport Club Călin" Baia Mare adăposteşte pisicile baschetbaliste (în sala de sport, desigur), şi toate demersurile au fost făcute prin acesta:

   

 

Pentru ce ne trebuie banii.

Faza cea mai importantă a filmului este aceea de finanţare a echipei de filmare şi de sunet. O bună parte din echipă a acceptat să filmeze fără onorariu.  Însă cele peste 70 de scene ale filmului "Another Basketball Movie" (ABM) au totuşi nevoie de:

- Plata, pe scene, a echipei de filmare;

Odată ce această cerinţă va fi satisfăcută, vom iniţia un al doilea proiect în care, împreună, vom putea ajuta la:

- Cheltuieli de deplasare;

- achiziţionarea de recuzită, echipament baschet;

- catering

- cheltuieli de lansare a filmului (postere, invitaţii, copii Blue Ray, subtitrări şi altele);

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Crina Mihaela Talos
acum 3 luni
Felicitări și mult succes în realizarea acestui film și în tot ceea ce faceți pentru binele acestor copii!????
99.00 lei
acum 4 luni
Mult succes!!!! ???????? ERU
50.00 lei
Anamaria Mihăilă
acum 4 luni
Meritați succesul și îl veți avea! Sunteți minunați!!!
2,000.00 lei
Diana B
acum 4 luni
Succes!!!!!
1,000.00 lei
  • 20 /01
    2024
    1

    Dintre zecile de jucătoare care s-au perindat de-a lungul anilor la antrenamentele "KATZ", e numai corect să vedeţi distribuţia actuală.