"A doua sansa" caritate 100% transparenta !

de Razvan Marian Petrasuc
Adauga la favorite
914
vizualizari
0 lei
din 3,000 lei
Suceava ,Siret ,Radauti
Proiectul "A doua sansa" este un proiect personal pentru oamenii nevoiasi din zona Bucovinei . Se urmareste reintegrarea cersetorilor in societate.
Initiator proiect
1 proiect

 

    Proiectul "A doua sansa" este un proiect personal pentru oamenii nevoiasi din zona Bucovinei . Printre obiectivele de baza se numara reintegrarea cersetorilor sau a oamenilor strazii in societatea functionala si aboradarea cersetoriei . Ce vreau sa scot in evidenta la acest priect este aspiratia mea de a creea o miscare caritabila 100% transparenta , voi incerca sa documentez fiecare banut donat/folosit inclusiv povestea de viata a respectivei persoane care va fi selectata dupa capacitatea de reintegrare.
    Urmatorii pasi sunt : deschiderea unui canal de Youtube pentru abordarea publica a cersetoriei si achizitionarea din fondurile de donatii a unor modeste aparate de inregistrare Video/Audio ; dupa care va demara proiectul propriu-zis in care vom incerca sa luam cersetorii din conditiile lor actuale si sa le oferim cu adevarat o noua sansa , sincera si publica,  pentru a da un exemplu ca oamenilor le pasa. Locuinte in chirie, locuri de munca, ajutor social sa se pune iar pe picioare si sa se reintegreze ca persoane functionale totul facut intr-o maniera 100% transparenta !

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Nu sunt contributii facute